Mitt år!

Januari
Året började med Jullov, hehe. ne, men i januari så blev jag tillsammans med Eriq, vi hade på mycket. Jag klippte förövrigt lugg för första gången på länge, själv klippte jag. det blev ju inte direkt rakt. sen hände det inte så mycket mer, förutom att skolan började också.
Februari
Jag och eriq fortsatte vara tillsammans, men det gick ju som de gick. festade gärnet och blev riktigt full på riktigt! usch, aldrig mer säger jag bara.. sen hände det inte så mycket mer.


Mars
Eriq och jag gjorde slut, kanske lika bra det. haha, skolan gick riktigt skit och jag sänkte mina betyg för jag vart otroligt lat. Jg och julia praoade på en frisörsalong, aldrig mer säger vi bara. det ända vi gjorde under den veckan var att läsa samma tidningar om och om igen, damma och borsta upp håret från golvet.. men ändå rätt chill, och första dagen fick jag jätte mycket snö i huvudet från ett tak. julia tyckte det va kul iaf. jag och kajsa gifte oss också!


April
det var påsklov tror jag, och jag låg hemma hos vickan i en vecka och grät, hade feber, hostade och typ dog otroligt mycket. hemskt var det, sen varjag hemma från skolan i 2 veckor efter det och blev ovänn med julia & minna då alla trodde det berodde på därför, hahhaha! jag hamnade i deperation igen. Hände en sak som förändrade mitt liv totalt!
Maj
jag började planera mitt sommarlov, träffade min söta kusin verona för första gången. skaffade flickvän, vilket höll i 2 veckor. hade en mysig utflyckt med min klass och 8a1.


Juni
fick hjärnskakning två dagar innan skolavslutningen, fick ligga på sjukan över natten. skolavslutningen, fick betygen och såklart sög mina betyg. gick sommarskola och fick G i engelska, men ig+ i betyg. heheh, åkte till öland med pappa, hans flickvän, hennes barn och min kusin verona. träffade min underbara pojkvän, blev kär igen! skönt att äntligen kunna glömma sitt ex efter 1½ år till idjut.
Juli
Jag och eric blev tillsammans, träffades massor och hade det sjukt mysigt. träffade anders, min sjuka vän! åkte till öland med isä. och fick två sköldpaddor - timon & pumba.


Agusti
Jag och eric firade en månad och skolan började, det sög mest av allt!
September
jag fyllde år, fick ett sjukt fint halsband av eric. åkte till rydaholm till verona min kusin, åkte till alvesta marknaden och det regnade sjukt mkt. och sen där hände det en sak som fick baby att göra slut men allt blev missuppfattat så det hade inte behövt bli slut. men två veckor efter kom han till mig, vi gick på bio och blev tillsammans igen. lyckligt! tog skolfoto, jag och jennie blev glasögon orm och det blev ett antal fester.

Oktober
3 månader med mitt hjärta, praoade på lekis (vilket va semester för mig tyo, as chill) klippte lugg igen, fick hem klassfototNovember
firade 4 månader med min fina pojkvän, snööööööö kom. besökte rydaholm igen, och hade ett mysigt höstlov hos min pojke.

December
blev 5 månader med eric, hade lucia tåg,utegympa, uppträde för skolan och sjöng, jullov, julafton och idag är det nyår!


Så gott nytt år och lycka till nästa år :D önska mig puss ♥

3

Kommer bli ett skit slut på året

Vilket jävla skit slut det blir idag på året.. Jag mår skit, gråter hela tiden och kan knappt sova. Vad det beror på håller jag hellst för mig själv, den senaste tiden har mitt liv varit sådär fast vissa saker bättre. Jag önskar bara att år 2011 blir ett helt underbart år. Det kommer förhoppningsvis starta toppen då jag ska till min fina pojkvän och på torsdag om 6 dagar har vi ett halv år tillsammans, jag älskar honom enormt även allt som har hänt och alla bråk. Han är min högra hand och mitt hjärta. Nu ska jag försöka sova för vad annars ska jag göra idag? .__.
1

Måndag

Idag åkte min bror hem till växjö, medans jag är kvar här. Lite små drygt, saknar honom. Iaf om ungefär en halv timme kommer mamma och moa och hämta mig. Vi ska till karlskrona och shoppa :) blir nog smink i första hand. Ne nu ska jag fortsätta glo tv och vänta, puss!
1