besök av gymnasiet klart!

jag och julia tog bussen till Kungsmad och kollade först frisör, nja.. det vart inte riktigt min grej längre, för mycket information. det åkte in i ena örat och ut i det andra helt enkelt, så det stryker vi från listan. sedan hade vi lunch och vi träffade en annan julia & cassandra. mys, sedan kollade vi hotel och livsmedel, det vart lite mer intressantare och roligare. så antagligen blir det det eller fordon, heheh. jadu, efter vi vart i där drog vi till stan och gick till lagerhouse. skulle se omjag hitta julklappar till min släkt där, men i did't.. sen drog vi till hm och jag köpte min nyårs klänning och julaftonsklänning, den jag visade bild på lite längre ner. hihi, blev väldigt fin. asså, jag vet att jag knappt lägger ut bilder. men det är för att jag har INGEN jävla kamera, suger anus balle. därför har jag önskat mig det i flera år nu, men neee. palla inte spara heller för det kommer inte funka (A). iaf, hoppas verkligen jag får det till jul. kmr säkert inte få de >: buhu. nu ska jag glor andra avenyn p0ss!

hostar som fan >:

shit vilken hostning jag har, hostar upp slem och det börjar svida i halsen. tror jag har fått halsfluss igen, stackars baby. kmr bli smittad, tror jag ska te vårdcentralen imorgon så dem får kolla på det så baby inte bli smittad. snel jag är, iaf. idag ska jag och julia besööka gymnasiet, först Frisör och sen hotel och resturang på kungsmad. få se vad vi tycker :)
1

aa och ngt gott att äta.

kom nyss hem från skolan, blev några lektioner. dem två sista lektionerna hade jag prov, första var engelska prov sen nästa va fysik prov. fast gjorde båda proven på en halv timme för hade lucia träning. hhhaah, efter lucian stack jag och lina hem med bussen, nu ska jag ta någonting gott att äta och medans jag äter någonting ska jag glo andra avenyn. höres!
2