hemma och äter

ush vad skönt att vara hemma från skoldagen plus en till skoldag på kvällen. fast det gick fort nu på kvällen i skolan, från 18.30-21.00 va inte så farligt, hade bla.idrott, engelska och svenska. imorgon är jag ledig och det ska bli göttttttt att sova ut, nu orkar jag inte skriva mera pusssssss!

måndag morgon.

usch jag hatar måndagar, jag är alltid så himla seg efter helgen. somnade rätt tidigt igår kväll vilket va skönt för på tåget hem från älskling höll jag på att somna och gäspade sönder. nu ska jag klä på mig och sedan ta mig till att äta något, ehehe. sen blir det skola och ikv ska vi ha öppet hus och det kommer suga stenhårt så tjau, ne nu måset jag skynda miog. pussssss, vill bara nämna att jag har världens bästa pojkvän. fyfan vad mysigt vi har haft i helgen och mycket skratt och sånt :) livet med honom blir bara bättre och bättre ;) ♥


tråkigt utan älskling.

detta brukar jag göra när min älskling är på fotbollsträning, vilket han själv inte vet om att jag bruka göra. fast denna gången blev bilderna extra snygga så det blev att spara dem och hoppas han ser dem senare ;).. bjuder extremt mycket på mig själv ikv bara för att jag är snygggast i cam :)..
hahah, inte direkt de snyggaste men inte klagar jag iaf ;) puss ♥
1