jag deltar i en tävling.

fick ett tips om en skit bra tävling, vem skulle inte vilja vinna en one peace från 699-1299 kr, hur näjz är inte det egentligen? jag är med och tävlar, och jag har själv valt en svart liknande, var med och tävla du också och få chansen att vinna.
för att komma till tävlingen klicka här och för att komma till sidan där du väljer ut din one peace klicka här .
hoppas jag vinner, hihiih.

godmorgon babes.

idag är det torsdag och det betyder tråkiga lektioner, lång dag, städning hemma ikv & fixning för helgen. yes, imorgon kommer min älskling och såklart saknar jag honom jätte mycket. hihihi, tråkigt bara att han åker hem på lördag för hans dumma fotbolls matcher varje söndag. fattar inte hur han orkar ;) hahah, aja. vi får se vad jag och min tårta ska hitta på, blir rnog en liten fika på stan med chule när han kommer & sen chilla stan en stund kanske :) snart ska jag gå ut till bussen & om julia inte sitter där så slår jag henne sen :D ahaha, för hon tvingar mig till skolan så då ska jag tvinga henne till bussen varje morgon. glömde btw min engelska läxa tills idag i skolan igår :/.. se om ja hinner göra den senare eller om jag kan lämna den på månadg typ :)

vad ska ni göra idag?:)

söt gubbe på bordet i skolan!
1

flyttar i juni

japp, nu är alla papper och allting färdig. nu är det bestämt att vi ska flytta, det känns ju både roligt men tråkigt på samma sak, eftersom tex om man ska in till stan så går bussarna 2 gånger i timmen och massor av sånt, lämna julia lixom i sandsbro känns inte så roligt heller. men ah, hoppas det går bra. närmare min älskling iallafall. hihihi på fredag kommer några från norrtälje och glo in lägenheten vi bor i :p
1