min egna låt.

yes,
Jag har skrivit texten HELT ensam, acorderna har jag fått lite hjälp med. min musik lärare har spelat in musiken, dock är den inte så bra låten eftersom vi bara hade en halvtimme på oss att spela in i studion, men det blev så bra vi han. hade kunnat göra 100 gånger bättree, men men. är nöjd med den iaf. lite små falskheter i llåten men ajh!
5

tre skoldagar sedan lång helg.

Eric har varit hos mig hela helgen, i fredags målade vi mitt rum fast tapeterna vi målade på lossnade från väggen så det blir att riva alla tapeter och måla om -.-' ehhee, sov även hos sofia min låssas mamma (som även fyller år idag, grattis :*) sedan i lördags var vi där ute själva jag och eric för sofia och dem andra var i blekinge, och sen åkte vi hem till växjö, fixade oss osv och åkte in till stan, träffade julia och daniel och glodde bio. vi kollade fast five, och jag somnade sista halvtimmen, även om filmen var sjukt bra det jag såg så somnade jag, mådde fan inte bra asså. hehe, aja, sen stack vi till donkan och hem sen. igår plugggade eric och jag hjälpte honom, vi spelade kort och hade massa roligt sen åkte han hem.

yes, måndag idag och som typ hela sverige också har? så är vi lediga torsdag och fredag, sen helgen dåja, sen måndag efter helgen. yees, lång helg, hur gött som hellst. åker ner till mammsen dååh eric är dum och inte vill träffas :(.. aja, heheh. nu blir det skolan. p0sss!

fredag gött!

yes, äntligen fredag. hur gött som hellst, idag kommer eric gullet till mig :D hehehe, vi ska ut till mitt nya hus och måla mitt nya rum, grilla hos pappas tjej och sedan träffa ellen. vi sover där, hihihi. skolan idag kommer berstår av fyra LÅNGA lektioner..
Matte: 60 min
rast: 10 min
so: 70 min
rast: 30 min
idh: 50 min
rast: 50 min
fysik: 60 min.
yes, dryga lektioner men men. p0ss, hörs senare maybe.