Yohanna Photography

sova?

jag borde ha sovit för ett bra tag sen, men jag vill egentligen vara uppe all the night loooong.. men känner på mig att jag kommer somna och sova typ.. 4 timmar isf och då lär jag ALDRIG komma upp i tid osv. jag ska redan upp om 6 timmar drygt. önskar man kunde spola tiden och typ få en elstöt så man flög upp. mumma, det borde jag fan ha..

imorgon ska jag sova hos jessika, sover jag ingenting inatt blir det bara "good bye" och jag somnar dirr skit tidigt, om jag inte har en dator såklart ;) ehehhe.. iaf, vad händer mer imorgon? jo jag ska ha utpressningssamtal och sen ska jag köpa en väska, seeeeen vara i stan osv för och ska ha möte med rektorn muahahha.. skolker ;) nej, hon är fan duktig i skolan.. fattar inte varför hon ska ha möte med rektorn, hoppas inte han tillkallar mig också :(.. damn it isf.

imorgon har en viss liten person lovat mig en sak, men ska jag vara helt ärlig? jag tror inte jag kommer få de, och om jag DÅ få de.. kommer jag nog dö lite, ihihi. ne, men nu fan.. måste sova...

MEN JAG VILL INTE SOVA! ge mig smisk någon så jag inte vågar ngt annat än sova? emememm... natti sötisar.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas