åka till mamma idag

Idag ska jag åka hem till min älskade mamma, och självklart ska jag ta med mig massvis med överdriven packning som jag alltid gör. Så det kommer bli en tungväska som vanligt, fast det som väger är min dator, systemkamera, smink och platttången :D det är de som väger mest så heehe, lätt väska jag skulle haft ifall jag INTE hade haft de med mig.. men men, klarar mig inte utan det så. aja, nu ska jag packa sedan spela lite the sims 3 som jag drog ner på datorn igår, pussar.

1

söndagsmys.

ÅÅHÅHÅH ÄR SÅ SUR.. först och främst finns det verkligen idioter runt omkring mig och ah.. idioter är det ända jag säger!!!!!!!

iallafall, jag sitter och kolla på det nya avsnittet av Jersey Shore, älskar verkligen det programet. har sett vart enda avsnitt från alla seasonger. mumma, jag fick låna nya hörlurar av min låssas mamma för mina ipod hörlurar är sönder så nu är jag super glad igen, tror det blir att sova tidigt idag. blev rätt sent igår, aja.

imorgon åker jag till min efter länktande mamma, saknar henne, bella och ronnie massvis. på onsdag kommer min kusin också, blir nog att åka hem på torsdag-fredag från mamma skulle jag tro. ne, nu ska jag kolla klart. pussar :*

söndag och träningsverk.

Jag har fortfarande träningsverk efter i torsdags när jag red, har galet ont i axlarna och i låren. men men, snart kommer väll pappa eller min låssas mamma in och säger att vi ska åka, vi ska nämnligen in till stan och handla lite små saker. jag ska följa med för har ändå ingenting annat att göra, HEHEH.. sitter även och kollar på Dinsey Channel, det är mysigt bra!