Yohanna Photography

gårdagen

Igår vart jag i växjö med älsklingens syster. Det var jätte mysigt, vi gick på grand och jag köpte en av två julklappar till älsklingen. Glömde titta på julklapp till mina små bäbis syskon men det får jag fixa i karlshamn eller i karlskrona eller någonting. Ska beställa en grej till som älsklingen ska få men jag kan ju inte avslöja vad det är för vet att han läser min blogg ibland. och så köpte jag puder eftersom mitt är slut.

Sen på kvällen var jag på julbord, därför uppdaterade jag inte heller. Hade förövrigt inte med mig kameran så jag fotade ingenting, men jag tyckte det var mysigt. Lite lång tråkigt ibland för att jag var inte på toppen humör alltid pga att jag fick magkatärr.. Ville bara gå och dö. Men maten var iallafall helt okej och det var super trevligt folk. har dåligt samvete för vart otrevlig mot älsklingen och tjurade lite för att jag hade så ont och kändes som jag förstörde hans kväll lite. Ska försöka återgärda det så gott det går idag. Städa lite och sånt mysigt.

Vi tände förövrigt hans karmin idag för att vet ni vad jag vaknade till? jo, älsklingen sa att det var snö ute och sjävklart trodde jag inte ett skit på det men när jag tittade så var mitt första ord jag fick ut fuck my life, jag skulle köpt halsduken igår och vinterskor. Haha, men men. Nu kommer älsklingen hem och vi ska äta frukost. Puss!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas