Yohanna Photography

juldagen

Vaknade av att mamma ringde och väckte mig halv tio på morgonen. Skit, när jag såg klockan, det var längesen man sov såhär länge när man gick och la sig som vanligt. Skönt var det iallafall. Fick fina paket igår, kan inte vara nöjdare. Eller ju, det kan jag men då skulle jag fått svin dyra grejer som jag också vill ha haha. Jag firade julen hemma hos mamma på förmiddagen, myste runt i min onepiece och käkade frukost. Fick lite pengar, och lite annat stuff. Sen åkte vi till älsklingens föräldrar och där fick jag ännu mera pengar. Blev ganska paff att jag fick julklappar utav hans föräldrar. Men glad blev jag, kändes som man var en i familjen kan man säga. Även om jag och älskling bara varit tillsammans i fyra månader. Fick lite små grejer också där. 
 
Julafton var verkligen jätte mysigt, och kul. Kändes lite tråkigt bara att det var första julen på några år jag inte firade med min mamma. Det får tas igen nästa år, saknar henne så. Hon ringde ju imorse, hon tror hon har fått halsfluss. Tycker så synd om min lilla mamma :( kanske köpa något fint till henne sen för att muntra upp henne. Vi får se. 
 
Togs inga bilder igår pga att jag glömde kameran hemma hos mamma och där togs heller inga kort. Fyfan vad tråkig jag är! Vet att "E"s syster tog lite kort om man kan få skäla dem ifrån henne :) Vi hörs senare, nu ska jag mysa ner mig i soffan. Har lite ont i magen haha..
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas