ingen bild today

har ingen lust att sätta mig och fixa mig hår just nu, jag lovar att ta bild imorgon så ni får se håret. Påtal om mitt hår, jag skulle börjat med min richi olja idag men blir imorgon så får ni även se mitt "nya" hår eller frisyr eller ngt. MEMEMMEMMEME, just nu saknar jag min "S" och kollar på winter weopat eller vad de heter. jag gillar felstavningar btw, MEMEMME GODNATT! imorgon är jag ledig från skolan, its mean SOVMORGON!
1

Skulan suger.

Sitter i skolan just nu och har engelska, vi har gjort massa övningar och fått läxa. Inte kul, tror det blir att se ifall sam inte har lust att plugga ikväll ifall han också är ledig imorgon, skulle vara kul. Inte för pratstundarnas skull, utan för sälskapet. Plus han sa igår att jag skulle hjälpa han med någon grej han har i skolan och då får fane mig han hjälpa mig i svenskan. HEEHHEH.. slutar sent idag, känns inte ok. Men är ledig imorgon så det känns ju helt ok. Vem vet vad som händer idag i skolan, allt känns så konstigt. Tänker dock inte ta upp vad, bara min sanna som får veta. HEHEH puss!
4

in my bed

Ligger i min säng just nu, kom precis hem från sam. Klippte mig ju innan idag, är super nöjd. blev en dm kortare och hon vart jätte duktig som klippte mig, absolut att jag ska klippa mig där fler gånger. den bästa jag har klippt hos, och bella klippte sig med. hon satt så still och vart jätte duktig, så himla söt var bella. Efter vi hade klippt oss åkte mamma och jag och handlade lite, inhandlade ett lakan jag ska visa er imorgon. bella fick också ett, båda är super nöjda med både klippningen och täckena. Sen åt vi kebabrulle/talrik/pizza och de vart mums, efter de gick jag till sam. Den dumma ungen glömde igår att han hade lovat mig att vi skulle vara så han stack till robert och "glömde" mobilen hemma. hahah ni vet killar ;) glömska, precis som jag! hhha, jag kanske är en kille? vem vet ;) HEHHE.. nu ligger jag ner krypt i min säng med bella brevid mig och vi ska sova nu, bilder på allting kommer imorgon. puss babes.

fin förebild jag tog innan jag klippte mig.. ehm, cambild äger!