Yohanna Photography

killar del 9 av 10

killar tänder på

Vad tänder killar på? Ja, det är ”the million dollar question” för oss tjejer. Den som kan lista ut vad killar tänder på kan åstadkomma underverk i såväl sängkammaren som utanför. 

Killar tänder på det kvinnliga hos tjejer. När det gäller utseende – ta hjälp av modetidningar och bilder på snygga kändistjejer för att hitta din egen, sexiga stil och köp bra smink.  När det gäller kläder måste det vara sådant som också känns bra att ha på sig och som tar fram det bästa hos ditt utseende. Om du inte trivs i dina kläder kommer det att synas utåt, var så säker. Det är tyvärr svårt på förhand att veta om ett plagg kommer att bli en favorit. En sak är dock säker – killar tänder på att se tjejer som trivs med sig själva, som är bekväma i sin kropp och känner sig snygga. 

Det sägs att killar tänder på självsäkra tjejer men vad innebär det egentligen? Och om man inte är så självsäker, vad ska man ta sig till då? Vi tror att det alltid är ett säkert kort att vara glad och att kvinnlig självsäkerhet delvis kan innebära att utstråla positivitet. Så om du inte känner dig som värsta kaxiga bruden, ta då fram den positiva sidan hos dig själv, skratta, le och ha kul! 

Förutom utseendet spelar blickar och ansiktsuttryck roll, nästan ännu mer på sätt och vis. Victoria Beckham har själv sagt att hon övade i flera år på att få fram det rätta plutet på munnen och kanske ska man inte gå så långt, men man kan träna på att visa med kroppsspråk och ansiktsuttryck vad man vill säga. Killar tänder på tjejer som kan tala med hjälp av kroppen (och helt ärligt, tänder inte vi tjejer också på det hos killar?). 

Killar Del 8 av 10

tips killar

Vill du ha tips angående killar? Då har du kommit till rätt inlägg! Jag ska åtminstone här försöka ge dig några kortfattade, raka och enkla tips på vad killar gillar hos tjejer och hur man ska få killar. Hur pass bra tipsen fungerar beror naturligtvis på den exakta situationen och personligheten hos de inblandade. Så ha i bakhuvudet att dessa tips är ganska generella.
 • Bli inte för full 
  Ett otroligt bra tips som förbises av alltför många tjejer. Är du på fest så sup inte för mycket helt enkelt! Det är inte attraktivt vare sig för tjejer eller för killar att vara dyngraka. För tjejer kan det dessutom vara farligt eftersom man blir svagare och sämre och långsammare på att fatta beslut. Ta och drick en läsk eller liknande när du känner att du börjar bli lite för berusad. Ett annat smart trick om du till exempel är på krogen och inte vill ha en massa frågor är att fylla en färgad ölflaska med vatten inne på toaletten och dricka vatten fast det inte syns en stund. Tänk på att om alla andra tjejer är packade så kommer du ha en fördel i att inte vara det! 

 • Var en “high school queen” 
  Det här tipset har jag tagit från Cesar Millan, hundcoachen. Därmed inte sagt att killar är hundar men just den här grejen fungerar liknande i människovärlden. När Cesar går in till sin flock i hundgården så låtsas han vara den populäraste tjejen i högstadiet. Han låtsas strunta lite i alla hundarna, han visar sig inte intresserad. Och se, då kommer de fram och börjar nosa. En populär tjej behöver inte söka kontakt, hon kan vänta på att andra ska ta initiativet. Därmed inte sagt att man ska bete sig som en snobb.

 • Var mjuk och kvinnlig 
  På den här amerikanska radioshowen som handlar om killar och tjejer och dejting ställdes en gång frågan vilken framtoning man ska ha som tjej om man vill väcka mannen till liv i en kille. Experten som svarade sade då att om man verkligen inte vet vilken stil som fungerar så kan man alltid testa att ge ett mjukt intryck. Visst kan det vara kul att vara kaxig eller sprallig ibland men mjukt fungerar om du inte känner honom sedan tidigare eller om du vill vara på den säkra sidan. 

 • Var inte en klängranka 
  Hört den förut? Men det är verkligen så, nästan alla killar ogillar klängrankor. Om han inte är intresserad så är han inte. Har du gjort ditt move och det inte hjälpte, så backa lite. Strunta i honom ett tag, låtsas att du har viktigare saker för dig. Du behöver inte honom! Han kommer att ta kontakt om han är intresserad. 

Stockholms besök

Min farmor och farfar från stockholm är här på besök så vi sitter just nu och fikar med munkar och lite läsk. Så sjukt mumsigt, imorgon ska vi iväg någonstans och kolla på något. Minns inte vad men vi får väll se vad det är imorgon. Skulle så gääääärna vilja åka till leklandet, hade varit as mysigt. Ska tjata lite på mammsen att åka dit på onsdag eller något thihih. Hoppas det är SJUKT bra väder då för då lär nog vi vara ensamma där ;)

Emmaboda

Sammanfattning utav veckan


Tittat på nästan alla artiser, mina favoriter var Bingo players, den svenska björnstammen, far och son och kapten röd. Jag missade maskinen och general knas igår pga att jag åkte hem tidigare. Vi åt festival mat och dansade tills benen inte orkade mera, jag vart hes och folk bad mig vara tyst. Jag pussade random killar och skrev mitt nr på en bänk och vad folk ringa ifall dem var kåta (fråga inte varför, kul grej), jag blev lämnad utav min sovkamrat som åkte hem och fick en ny, jag blev rånad utav två stolar och tappade min mobil men hittade den igen. 

Kommer inte på så himlans jävla mycket mer, men här kommer första delen utav bilder del ett utav två

Killar Del 7 av 10

Killar och kärlek - går det ihop?

Bra fråga! Killar fungerar något annorlunda än vi tjejer när det gäller kärlek. För det första verkar de mycket mer desperata. Men det beror på hur man ser det. Man kan se det som att de är nöjdare också, att de inte har lika höga krav på tjejer som vi tjejer har på killar. Det verkar också viktigare för killar att ha en tjej på gång, de verkar ha svårare för att vara ensamma än tjejer. Det finns en myt som säger att om en kille gör slut så har han träffat en annan. Eller att om en kille som tidigare varit intresserad av dig plötsligt inte är det längre så beror det på att en annan tjej har kommit in i hans liv. Man kanske inte ska vara fullt så fördomsfull att man antar att det alltid är sant, men visst ligger det något i påståendena? Killar tycks leva mycket mer i nuet än tjejer. De planerar inte i förväg på samma sätt och de verkar glömma fortare. De är ofta inte lika långsinta. Så ha det i åtanke. Saker du gör för en killes skull måste komma kontinueligt, annars kommer han att glömma bort. 

För killar verkar dessutom kärlek och det som händer i sängen vara mycket närmare relaterade än för tjejer. Vi skiljer mycket mer på de två än vad killar gör. Men det betyder inte att kärlek betyder mindre för killar! Absolut inte, killar har minst lika stort behov av kärlek! 

Hur ska man då bete sig i kärleksförhållanden med killar? Låt honom få jaga lite så att han inte tar dig för givet! Trots att man varit tillsammans ett tag och kärleken kanske börjar kännas lite gammal och trist så är det viktigt att fortsätta flörta med varandra. Glöm inte bort hur ni en gång i tiden träffades. Uppvakta varandra, ta ut varandra på dejter, överraska varandra med sexiga underkläder eller någon present, vad som helst som piffar upp er kärlek på nytt. Att försöka göra honom svartsjuk genom att imponera på andra killar är ingen bra idé, det leder bara till destruktivitet. 

Visa intresse för hans hobbies och intressen. Håna honom inte för att han är intresserad av någonting som du tycker är konstigt - det kan verkligen döda er kärlek. Försök i stället förstå varför han gillar det han gillar. Om inte annat utvecklas du själv och blir en erfarenhet rikare. 

Även detta kan låta fördomsfullt men i allmänhet verkar det som om killar funderar mycket mindre på saker som har med kärlek att göra än tjejer. Om han t.ex. inte har hört av sig och du nästan blir tokig därför att du inte förstår varför så behöver det faktiskt inte betyda någonting särskilt. Många killar är beroende av tid då de kan vara alldeles för sig själva eller med sina kompisar. Det behöver inte alls vara något konstigt eller betyda att han inte gillar dig. Vi tjejer behöver också tid för oss själva och våra vänner så tänk på att du inte behöver ställa upp för honom jämt utan du kan och bör faktiskt avsätta tid för dig själv.

bingo players

Kom hem igår från emmaboda festivalen och vart helt sliten för jag orkade inte vara kvar. Mådde inte alls bra i kroppen, huvudet värkte och kroppen ville inte alls vad jag ville. Så jag tog mitt pick och pack och åkte till växjö där mamma var. Mer om gårdagen eller jag menar, mer om hela veckan kommer komma. Men just nu vill jag bara titta på film och äta lite frukost. Jag tänkte bjuda på en låt som jag verkligen älskar och ÄNTLIGEN har jag hittat vad den heter pga att Bingo players som då har gjort låten spelade på emmaboda. Jag vart överlycklig, mihihi. Så njuuuuuuuut! 


killar del 6 av 10

Snygga killar

I USA har man gjort undersökningar på vad killar anser är snyggt hos tjejer och vilka killar tjejer tycker är snygga. Det man kom fram till var att killar tyckte tjejer var snygga om de såg kvinnliga ut. Typiskt tjejiga drag ansågs vackert. Vad som ansågs vara snygga killar var däremot knepigare att få fram. Tjejer tycktes nämligen para ihop personligheten eller utstrålningen mycket mer med utseendet innan de avgjorde om en kille var snygg eller inte. Vackra drag hos en kille behövde inte alls innebära att tjejer tyckte att han var snygg eller attraktiv. 


Här har jag samlat några snygga killar som, förutom att de är just snygga, även har en manlig framtoning. Titta och njut! 

Jude Law

Jude Law 
Jude Law har det där lite farliga, kaxiga utseendet som får oss tjejer att bli alldeles knäsvaga. Skulle du våga gå fram och prata med honom och vad sjutton skulle du säga som inte lät helt idiotiskt? 


Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal 
Jake Gyllenhaal ser ut som en ganska mysig kille och vi som sett honom på bioduken vet att han kan vara ganska rolig också. Han kan vara både söt och stilig på samma gång. 

Johnny Depp

Johnny Depp 
Kan en kille vara vacker? Svar: Ja! Johnny Depp är det åtminstone och har bara blivit snyggare med åren. 

Jared Leto

Jared Leto 
Jared Leto har ett pojkaktigt utseende. Han är både gullig och tokigt snygg. En typisk flickidol men även mormor får nog något hett i blicken vid åsynen av denna sötis. 


Wentworth Miller

Wentworth Miller 
Wentworth Miller ser ut som en riktig vilde, en bad guy. Och på något sätt väcker det tjejers primitiva instinkter till liv. 


 

Killar Del 5 av 10

Ragga killar

Det är ganska svårt att ragga killar. Varför? Jo, därför att vi ännu idag långt inpå 2000-talet har förväntningen att mannen är den som ska ta första initiativet. Men om killen är den som ska ”gå fram” till tjejen och utföra den praktiska handlingen ”att ragga”, hur sjutton ska då en tjej kunna ragga killar? Ja, det är just det som är så svårt. Tjejer måste ofta ragga mer indirekt för att kunna få killen intresserad. Vårt tips är att antingen försöka få hans uppmärksamhet på något sätt eller att helt enkelt gå fram till honom och bara prata utan att för den sakens skull förställa sig särskilt mycket. Om killen redan är intresserad gäller såklart andra regler. Då kan man brassa på med lite mer antydningar och liknande och vara ganska rakt på sak. 


När man ska ragga killar måste man tänka på vilken sorts känsla man förmedlar. Det gäller att förmedla någonting positivt. Det kanske inte spelar så stor roll vad du säger men när du går därifrån är det viktigt att du lämnar honom med ett undermedvetet minne av att det var roligt att umgås med dig. 

Detta sagt så finns det ändå vissa samtalsämnen och intressen som kan fungera för att få killar att bli intresserade. Det bör då vara någonting som framhäver ditt kön, ett kvinnligt samtalsämne. 

Visst kan det fungera att prata om fotboll och visa att du är kunnig på området men för att verkligen väcka mannen i honom har våra ovetenskapliga undersökningar visat att ”uråldrigt” kvinnliga samtalsämnen fungerar. Om han är lite intresserad av den andliga sidan av livet kan man t.ex. prata om astrologi och stjärntecken. Det är någonting som visar det kvinnliga intresset för människor och olika personligheter och viljan att vårda. Försök också att ta upp någonting som kan relatera till honom, till just hans personlighet. Gå inte in på djupet för mycket, det ska fortfarande kännas roligt att umgås med dig och det kanske inte ska bli för långvarigt. Känner du att du så smått börjar ”tappa” honom under samtalet, säg att du måste iväg och gå därifrån. Var den som avslutar det hela, kanske när det är som roligast. Blir han intresserad så kommer han att söka upp dig igen. 

Konsten är också att hela tiden hålla i bakhuvudet att ”det gör ingenting om han inte blir intresserad, jag kan ha eller mista honom”. Tänk på Beyonces låt: ”Don’t you ever for a second get to thinking you’re irreplacable”. Då kommer du automatiskt på något magiskt sätt att framstå som mycket mer attraktiv. Om du visar att du egentligen inte behöver honom, du kan ju få vem som helst, så kommer du att bli mer intressant i hans ögon. Det ska inte vara ett ”He says jump, you say ’how high’”-förhållande. 

Killar Del 4 av 10

Vad vill killar ha

Vad vill killar ha? Är det rocket science för dig eller är det tvärtom inte så svårt att lista ut? Här har jag gjort en lista på vad jag tror killar vill ha och vad de inte vill ha för den delen.
 • Nästan inga killar tycker om tjejer som skriker och skrattar jättehögt. Det är irriterande och tar fram det sämsta hos tjejer, tycker många killar. Naturligtvis ska vi tjejer inte sluta skratta högt och vara jobbiga om vi känner för det! Men vi kanske ska tona ner den sidan lite grann hos oss själva om vi vill göra ett gott intryck på en kille vi är intresserade av. Killar vill ofta inte ha superivriga, maniska tjejer. Tänk på vilken sorts energi du vill utstråla. Sexig energi är ofta lite lugn och självsäker. Kom ihåg att den energi som flödar genom dig smittar av sig på andra. 

 • Utveckla dig själv. Jobba på att bli den intressanta personlighet du alltid drömt om – för din egen skull. Gör inte en massa saker för att killar ska gilla dig, det har nämligen en underlig anledning att märkas. Var aktiv, hitta på mycket grejer, lär dig olika saker, skaffa dig livserfarenhet. Det kommer alldeles automatiskt att göra dig mer attraktiv. 

 • När du tillämpat punkten ovan, se då till att inte ”skryta” med dina tillgångar. Låt dem komma fram naturligt. Sälj inte in dig för hårt. Killar vill ha tjejer som är aktiva och som varit med om saker och om du har det så kommer det att märkas alldeles av sig självt. 

 • Killar vill ofta ha tjejer som vet vad de vill. Tyvärr är det typiskt kvinnligt att vara en velare och inte veta riktigt hur man vill ha det. Tjejer har en förmåga att vara helt villrådiga ibland och det är inte ens kul för oss själva. Träna på att tolka dina kaotiska tankar och försöka förstå dig själv och vad du vill och behöver. Ibland ger våra hjärnor oss små hintar om vart vi vill och dessa tips gäller det att ta vara på. Det kan vara en liten svag röst inom dig som ropar: ”Gör så här!” Lär dig urskilja den rösten bland alla andra tankar.

Killar Del 3 av 10

Flirta med killar

Det bästa tricket när det gäller att flirta med killar är att le mycket. Det är dessutom ett trevligt trick som gör oss gladare och får oss att må bra eftersom leendet i sig kan hjälpa kroppen att bli på gott humör. Man kan le fastän man inte är glad och många märker då hur de automatiskt blir lite gladare. Det är bara naturligt, kropp och hjärna är inte skilda från varandra utan de hör ihop. Att se en annan människa le hjälper också för att bli gladare, så genom att le får du också honom på gott humör. 


Var dig själv, det vill säga, var avslappnad. Om du förställer dig och är för ivrig kommer han att märka att du är tokigt intresserad och då kommer hans jaktinstinkt inte att komma igång. Att vara desperat är inget bra knep när man ska flirta med killar. I stället kan man gå fram, göra ett intryck och sedan gå därifrån. Om han blir intresserad kommer han förhoppningsvis att söka kontakt med dig igen, självmant. 

Visa med ditt kroppsspråk att du är intresserad. Du vet, de där gamla vanliga knepen – ha inte armarna i kors, sitt vänd mot honom, gestikulera när du pratar – det visar att du är engagerad, titta honom i ögonen när ni pratar, lägg huvudet på sned om du vill verka tillmötesgående. 

Att blinka med ena ögat är verkligen den klassiska gesten när man flirtar med killar. Den kan lätt anses som övertydlig, så var väldigt sparsam med den. Men rätt använd kan den vara en ”killer” i flirtsammanhang. 

Prata med killar

Vad ska man tänka på när man pratar med killar? Det viktigaste är kanske att försöka ge ett positivt intryck, visa att du tänker positivt. Det fungerar alltid. Nu menar vi inte hurtigt som i ”Fastnat med foten? Jajamensan!” utan bara att man har en syn på livet som är mera i stil med ”glaset är halvfullt” istället för ”glaset är halvtomt”. 

Vad ska man då prata om? Antingen kan man ju prata om hans intressen och ställa frågor om dem eller så kan ni prata om dig och vad du har för dig på dagarna. Försök välja samtalsämnen som är intressanta eller roliga, någonting som får honom att minnas dig som en kul tjej. Om det är ett ämne du inte vet så mycket om – låt honom prata istället och fråga det du vill veta, men bara om du verkligen är intresserad. Annars är det bättre att välja ett annat samtalsämne. Försök hitta gemensamma nämnare. 

Om ni pratar om ett av hans intressen som du också kan en massa om, försök inte bräcka honom. Killar kan ha lite problem med det. Men det är däremot en myt att killar inte gillar intelligenta tjejer – det är bara larvigt att göra sig dum för att få honom att tända. I slutändan vinner du på att vara dig själv. 


Killar Del 2 av 10

Få killen intresserad!

Hur ska man få killen man är intresserad av? Du har just tittat ut en kille som du gillar men du vet inte hur du ska gå tillväga för att få honom. Naturligtvis beror det på hur situationen ser ut men det gäller att på något sätt sticka ut från mängden när du pratar med den här killen. Utseendet är såklart jätteviktigt. Det är inte nödvändigt att vara supervacker men det är bra om det syns att du är en tjej som bryr dig om hur du ser ut och tar hand om dig. Lämna så att säga ingenting åt slumpen. Och lägg till det där lilla extra som gör att just du blir speciell! Fixa en egen stil. 


Samma sak gäller din personlighet. Tänk efter vad som gör dig speciell och försök utveckla din personlighet. Försök att inte hela tiden tänka på vad andra tycker och tänker eller vilka förväntningar de har utan se i stället till att du blir en självständig människa med egna åsikter och intressen. Man måste börja med sig själv först innan man kan få killen. När du sedan pratar med den här killen kommer han att förstå att du är en tjej som inte lever för att söka bekräftelse utan att du är en rolig och intressant tjej av naturen. 


emmaboda!

uuuuh, jag är så taggad att jag knappt kunde sova inatt. Om bara två timmar ungefär åker jag till emmaboda festivalen och ligger fortfarande i sängen. Men det gör ingenting, för ska bara fixa mig och äta så är jag färdig. har packat NÄSTAN allting, har en grej till att hämta innan jag åker som jag kom på igår kväll innan jag somnade. Men det får mamma göra åt mig ;) Kommer sakna min säng och ha det jääääävligt trevligt. Meeeeenmen, kyssar på er babes!

Jag ska försöka blogga i veckan någonting, allt beror på om jag får låna någons mobil att blogga ifrån. Puss!!!!

Killar Del 1 av 10

Jag tänkte starta med att prata lite om killar, det kommer upp olika ämnen om killar varje dag runt tre tiden så håll koll på när jag uppdaterar. Jag kommer köra tio delar, alltså i tio dagar. Börjar med idag. Så har ni ngt att läsa medans jag är på emmabodafestivalen :)


Jag börjar med idag, Killar gillar tjejer som

Vissa har det, andra har det inte – förmågan att få killar att gilla dem. Är det verkligen så? Måste man ha någon sorts medfödd talang för att bli populär bland killar? Nej, det vore synd att tro. Det handlar bara om att lära sig vad killar gillar! 

Alla killar är inte likadana såklart men det finns vissa faktorer som ändå funkar på nästan alla killar. Så om du lär dig dessa tips vågar vi påstå att du i alla fall kommer att lyckas charma in dig hos väldigt många av dessa konstiga varelser. 

En sak som nästan alla killar gillar är snygga tjejer. Men är inte det orättvist? Tänk om man inte är född med en modells eller Hollywoodstjärnas utseende, har man inte en chans då? Jo, det har man absolut! Man behöver inte vara jättesnygg av naturen, det finns massor man kan göra med smink och kläder. Genom att följa vissa enkla sminkregler kan man åstadkomma underverk med sitt utseende. 

Låt oss nu säga att du redan gjort dig skitsnygg, att du verkligen bryr dig om ditt utseende. Vad finns det då mer som killar gillar? 

Lite förenklat kan man säga så här: Killar fungerar så att skulle det bara finnas en enda tjej kvar på hela jorden så skulle han ta henne. Killar vill ha en tjej till varje pris och han kommer att ta det han kan få. Medan tjejer inte alls fungerar på samma sätt. Även om det bara fanns en enda kille kvar på hela jorden så är det inte alls säkert att denne skulle vara ett dugg intressant för tjejen. Kort sagt: Tjejer lever hellre ensamma om killen inte uppfyller deras krav. 

Men om killar inte har lika hårda krav på tjejer som vice versa och om killar verkligen är lite desperatare än tjejer, varför kan jag då inte få vilken kille jag vill? Jo, det beror helt enkelt som med så mycket annat på konkurrens. Finns det en annan tjej som är enligt killen är ”bättre” än du så kommer hon att vinna. Det här är också anledningen till att killar kan säga att man är snygg trots att man går omkring i mysbrallor och utan smink när man är på tu man hand, medan den sortens approach inte alls fungerar på krogen. 

Kom dock ihåg att det faktiskt kan vara så att om en kille dissar dig så har han förstått att ni kanske inte skulle passa så bra ihop och kanske har han rätt? Så länge du känner att du kunnat vara avslappnad och dig själv så har du inte förlorat någonting. Du kommer snart att hitta en kille som är rätt för dig. 

http://beccadesign.se

Hittade en sjukt snygg sida som heter www.beccadesign.se med massor utav smycken, klockor och lite klädesplagg. Blev helt kär i legginsen på bilden under, jag måååååste ha dem! Dock kanske vänta med det lite eftersom det fortfarande är sommar ute och dem är varma. Hittade även jätte söta ringar, halsband och armband som jag blev helt kär i. Det bästa är, det är ganska billigt också och har ni sett solglasögonen på bilden under? HELT JÄVLA AWESOME! dock passar jag inte i runda men skulle verkligen inte tacka nej till dem IFALL jag hade passat i dem, snacka om att dem är helt galet snygga. nom nom nom!

Och ni vet ni vad? Om ni anger Junirea i kassan får ni även 15% rabatt och hur jädrans nice är inte det? Passa på nu så in och fynda på www.beccadesign.se!!!

konstig dröm

usch, jag drömde att jag låg i ett tält med min kusin och när jag vaknade trodde jag att jag hade försovit mig för vi skulle åka till emmabodafestivalen och jag hade inte ens packat eller någonting så jag fick panik. Helt sjukt vart det, tur att det endast är söndag idag och jag åker på tisdag. En tanke i huvudet som jag minns var faktis "fuck jag kommer inte hinna blogga innan" hahhaa, sjukt i know. Nu ska jag äta frukost, puss!

mys till film

Vi tittade på John Carter innan, den var ganska bra faktis. 
Myste med chips och dipp till.

östersjö igår

Vart iväg ganska länge igår eftersom vi vart på östersjöfestivalen i karlshamn. Tråkigt väder och jag mådde inte speciellt bra men det var mysigt. Tobbe hämtade upp mig hemma hos mig och sen hämtade vi malin och tobbe och åkte vidare in. kom hem runt halv ett tiden och pladask ner i sängen. brist på ngt att göra..

Åka till "A" senare.

Jag ska snart åka till "A" (min man), om ni minns han från förra året? (länkoch jag ska väcka honom för han sover så jädrans länge. Jag gick och la mig inatt kl halv två typ och han skrev "brb spela" då typ såklart, han är en spelnörd hehhe. Iallafall! och han svarade itne förens vid halv åtta imorse vilket betyder att han gick och la sig då typ :o konstiga vissa killar är ;) Så jag ska åka dit runt två tiden och väcka honom. Hade det inte varit kul att hälla vatten över honom? Dock sååå jäävla elakt och tror han kommer kasta ut mig haha, men droppa lite vatten i ansiktet på honom då lär han ju inte bli sur ;) eller?.. haha, vi får väll la se.

Jag var inte ALLS på humör igår när jag skulle sova, vart sjuuukt ledsen pga en grej jag tyvärr inte kan ta upp i bloggen. Så, jag bad min man att ge mig lite kärlek vilket han ska få göra idag annars smisk. hahha, omg. jag har så sjukt tråkigt just nu. Måste fixa mig och äta lite och så innan jag åker dit, vem vet. Är ni snela kanske ni får en dagens outfit :D bara om ni är snälla sååååklart..!

Ganska wierd bild om jag får säga det själv.


buzz

Satt och spelade buzz med bella och sen helt jävla plötsligt ska hon springa runt i soffan och såååååååklaaaart välter hon ner mitt playstation 2 på GOLVET? hela jävla skärmen höll på att knäckas och skivan åkte ut på golvet och inte nog med det så var det inte första gången hon har rivit ner det OCH repat skivorna... åååh vad arg jag blev, snacka om att det var sista gången hon fick spela på det. Nu ska jag tjura. puss