killar del 9 av 10

killar tänder på

Vad tänder killar på? Ja, det är ”the million dollar question” för oss tjejer. Den som kan lista ut vad killar tänder på kan åstadkomma underverk i såväl sängkammaren som utanför. 

Killar tänder på det kvinnliga hos tjejer. När det gäller utseende – ta hjälp av modetidningar och bilder på snygga kändistjejer för att hitta din egen, sexiga stil och köp bra smink.  När det gäller kläder måste det vara sådant som också känns bra att ha på sig och som tar fram det bästa hos ditt utseende. Om du inte trivs i dina kläder kommer det att synas utåt, var så säker. Det är tyvärr svårt på förhand att veta om ett plagg kommer att bli en favorit. En sak är dock säker – killar tänder på att se tjejer som trivs med sig själva, som är bekväma i sin kropp och känner sig snygga. 

Det sägs att killar tänder på självsäkra tjejer men vad innebär det egentligen? Och om man inte är så självsäker, vad ska man ta sig till då? Vi tror att det alltid är ett säkert kort att vara glad och att kvinnlig självsäkerhet delvis kan innebära att utstråla positivitet. Så om du inte känner dig som värsta kaxiga bruden, ta då fram den positiva sidan hos dig själv, skratta, le och ha kul! 

Förutom utseendet spelar blickar och ansiktsuttryck roll, nästan ännu mer på sätt och vis. Victoria Beckham har själv sagt att hon övade i flera år på att få fram det rätta plutet på munnen och kanske ska man inte gå så långt, men man kan träna på att visa med kroppsspråk och ansiktsuttryck vad man vill säga. Killar tänder på tjejer som kan tala med hjälp av kroppen (och helt ärligt, tänder inte vi tjejer också på det hos killar?). 

Killar Del 8 av 10

tips killar

Vill du ha tips angående killar? Då har du kommit till rätt inlägg! Jag ska åtminstone här försöka ge dig några kortfattade, raka och enkla tips på vad killar gillar hos tjejer och hur man ska få killar. Hur pass bra tipsen fungerar beror naturligtvis på den exakta situationen och personligheten hos de inblandade. Så ha i bakhuvudet att dessa tips är ganska generella.
 • Bli inte för full 
  Ett otroligt bra tips som förbises av alltför många tjejer. Är du på fest så sup inte för mycket helt enkelt! Det är inte attraktivt vare sig för tjejer eller för killar att vara dyngraka. För tjejer kan det dessutom vara farligt eftersom man blir svagare och sämre och långsammare på att fatta beslut. Ta och drick en läsk eller liknande när du känner att du börjar bli lite för berusad. Ett annat smart trick om du till exempel är på krogen och inte vill ha en massa frågor är att fylla en färgad ölflaska med vatten inne på toaletten och dricka vatten fast det inte syns en stund. Tänk på att om alla andra tjejer är packade så kommer du ha en fördel i att inte vara det! 

 • Var en “high school queen” 
  Det här tipset har jag tagit från Cesar Millan, hundcoachen. Därmed inte sagt att killar är hundar men just den här grejen fungerar liknande i människovärlden. När Cesar går in till sin flock i hundgården så låtsas han vara den populäraste tjejen i högstadiet. Han låtsas strunta lite i alla hundarna, han visar sig inte intresserad. Och se, då kommer de fram och börjar nosa. En populär tjej behöver inte söka kontakt, hon kan vänta på att andra ska ta initiativet. Därmed inte sagt att man ska bete sig som en snobb.

 • Var mjuk och kvinnlig 
  På den här amerikanska radioshowen som handlar om killar och tjejer och dejting ställdes en gång frågan vilken framtoning man ska ha som tjej om man vill väcka mannen till liv i en kille. Experten som svarade sade då att om man verkligen inte vet vilken stil som fungerar så kan man alltid testa att ge ett mjukt intryck. Visst kan det vara kul att vara kaxig eller sprallig ibland men mjukt fungerar om du inte känner honom sedan tidigare eller om du vill vara på den säkra sidan. 

 • Var inte en klängranka 
  Hört den förut? Men det är verkligen så, nästan alla killar ogillar klängrankor. Om han inte är intresserad så är han inte. Har du gjort ditt move och det inte hjälpte, så backa lite. Strunta i honom ett tag, låtsas att du har viktigare saker för dig. Du behöver inte honom! Han kommer att ta kontakt om han är intresserad. 

Stockholms besök

Min farmor och farfar från stockholm är här på besök så vi sitter just nu och fikar med munkar och lite läsk. Så sjukt mumsigt, imorgon ska vi iväg någonstans och kolla på något. Minns inte vad men vi får väll se vad det är imorgon. Skulle så gääääärna vilja åka till leklandet, hade varit as mysigt. Ska tjata lite på mammsen att åka dit på onsdag eller något thihih. Hoppas det är SJUKT bra väder då för då lär nog vi vara ensamma där ;)