Yohanna Photography

dålig uppdatering

Vet att jag inte har uppdaterat så mycket men jag har inte velat sitta vid datorn när märta har varit här, men igår badade vi i poolen. Det var endast 20 grader, så jävla kallt men ändå skönt efter. Och idag har vi också badat, så har precis klätt på mig. Var samma grader idag, men det ska iväg ikväll på bilträff så kommer inte bli någon uppdate ikväll men om jag hinner slänger jag upp en dagens outfit innan jag åker. Hehhe, puss på er!


ny header?

Fan, man kanske skulle fota nya bilder till en ny header? Den bilden var ju mest en sålänge bild men jag har inte tagit någon bra bild som jag vill ha där. Ska försöka få märta att fota lite i helgen nu när hon kommer :D Skulle vara sjukt kul, esch. vi få se ;)

Jag bjuder på en bild som jag tog när mina grannar gifte sig. åhhåh

imorgon kommer märta

Åh, jag bara längtar tills imorgon för då kommer min finaste bästis Märta. Saknar ihjäl mig efter henne och hon stannar hela helgen, hoppas förövrigt att det blir fint väder så vi kan sola och bada. nanna hihiih! 

titta så sjukt fin är hon!

ben and jerrys

Finns det någon godare glass än ben and jerrys? Im fucking love it!
Har ni inte testat denna? Så testa den, så grymt god!

15% rabatt

Ni vet dem solglasögonen jag fick hem igår? Eftersom jag har ett samarbete med dem fick jag en rabatt kod som gäller tills på lördag och det är 15% om ni ange koden yohanna i kassan. Snacka om gött? Så passa på att beställa nu! Klicka er in här för att komma till sidan!

frukost

Älskar att börja dagen med en ordentligt god frukost, inte direkt nyttig men god! det är ju trots allt sommarlov och då har man ju all tid i världen att bränna bort dem extra kalorierna man stoppar i sig!

1

saltopeppar

Fick hem ett paket från saltopeppar och i paketet låg det fyra (men endast tre på bilden) solglasögon, en påse man kan lägga solglasögonen i och ett vitt senilband (som jag kallar det). Så sjukt azum, jag har ett samarbete med saltopeppar och då fått detta spronsrat. Är nöjd och dessa kommer användas flitigt i sommar. 

direkt länk till:
Dem rosa fanns inte kvar på sidan men här är länk till de gula ist (längst till vänster)
Blåa solglasögon (mitten)
Dem guliga fanns inte heller kvar på sidan så här är ett par likande (längst till höger)

god måndag

Idag har många börjat jobba och även många som fått semester. Själv har jag fortfarande sommarlov som många andra ungdommar har. Det tråkigaste är att det är så sjukt dåligt väder, regnar och blåter. Inte kul alls, jag som ville bada och sola liksom. tråååkigt. Så idag blir det mysa ner mig i mjukis kläder och bara ta det lugnt. Kommer inte uppdatera så jätte mycket just nu då jag har noll insperation. Men om ni kommentera mera fina saker så blir jag nog mer pepp på att blogga! Meen, puss så länge!

Midsommarbilder

Här kommer lite bilder från midsommar, kvällen bestod utav fin fint folk (alla ville inte fasna på bild dock), lite kubspelande, god mat, mycket drickandes och glada miner!

mcdonkan

Eftersom jag åkte hem från skåne idag (åkte tio i elva med bussen och var i karlshamn 20 över ett) så hade mammi lovat att vi skulle käka på donkan, uuummn det var gott!