Yohanna Photography

Godmorgon fina torsdag!

Torsdag igen, betyder att det bara är idag och imorgon kvar tills helg. Slutar kvart över elva idag och ska då ta tolv bussen hem och sen hämtar mamma mig vid bussen och vi ska hämta min lilla syster på hennes dagis och sen ska vi in till karlskrona och hämta lite saker tills på lördag. För på lördag är det ju Hugo träffen igen, skrev om det lite förra året och kommer inte kunna blogga någonting på lördag. Få se ifall jag kanske kan låna någons mobil och blogga ifrån, så ni får någon uppdatering iallafall. wihiihi, puss!


on my way home

Sitter på bussen hem nu, eftersom jag egentligen skulle haft idrott nu men alla stack så sket jag i det och va med sassa i skolan till typ.. kvart över ett? och sen stack vi till stan och vidare till stationen för att vänta in bussen. En rätt konstig sak är att det stod att det skulle regna hela denna veckan, hmm.. har knappt regnat något igår och idag har det varit ganska fint väder. Just nu skiner solen och steker, hoppas det blir såhär heeeeeela veckan lång. Skulle vara så jävla najz. Älskar solen, även om det är sjukt varmt så njuter jag inerst inne.. fast jag är ganska bra på att klaga även om det är najz. Men oftast för jag blir alltid mycket varmare när jag är ute osv och inte är hemma. Hemma njuter jag mer för då kan jag slappna av bättre osv, heheeeeheh ueuue. Ni får en fin bild på en sol bara för att jag är så jävla snel hest! mähehhe puss!

Börja om igen

Vi två, vi var så kallade bästa vänner. Men någonting gick snett, som drog oss ifrån varandra. Idag tittar vi inte ens åt samma håll och behandlar varandra som luft. Varför hände det egentligen? Det är ingenting som vi kan göra någonting åt, inte ens ett förlåt läcker såren idag. Men frågan är "Tycker jag det är tråkigt?" Nej, jag tycker det är skönt på ett sätt för jag insåg verkligen vilket svin du var. Med ditt fuckade face och äckliga skratt är jag glad att jag inte ser och hör längre. Skulle aldrig klara av att höra det, hade gjort mig förbannad och du hade inte blivit vackrare direkt efter varje gång du gjort mig förbannad. Men en dag, vet jag att vi kommer börja på nytt. Kanske inte idag, kanske inte imorgon men en annan dag, en regnig, molning eller solig dag på natten eller dagen. Det spelar ingen roll, men jag kommer aldrig lita på dig igen. 

you bitch, you know how you are!

Bild i repris, i know you like it!

american beauty

Sitter i skolan och tittar på film, är så sjukt seg och trött. Har rast just nu så får pigga upp mig lite.

Filmen vi kollar på heter American Beauty och den handlar om en förnäm amerikansk villaförort lever 42-årige Lester Burnham vad som på ytan tycks vara ett harmoniskt liv med sin företagsamma mäklarhustru Carolyn och välartade tonårsdotter Jane. Skrapar man lite på den välpolerade ytan är dock sanningen en annan. Lester är deprimerad, hans äktenskap är sedan länge fullständigt passionslöst och hans chef är en skitstövel. Carolyn har prestationsångest och är uttråkad, och Jane "hatar" dem båda två, på tonåringars vis. När Lester träffar Janes jämnåriga kompis Angela på en cheerleader-uppvisning och familjen Fitts flyttar in i huset bredvid vänds livet upp och ner för familjen Burnham. Lester blir blixtförälskad, säger upp sig från sitt jobb och börjar röka cannabis. Dessutom fixar han ett rejält avgångsvederlag från sitt jobb genom att inte berätta om sin högste chefs snedsprång, för företagets pengar. Hans langare är unge Ricky Fitts i grannfamiljen, som i sin tur utvecklar en närgången fascination för Jane. Carolyn drivs i sin tristess in i kollegan Buddy "The Real Estate King" Kane's armar. Alla återfinner de livsenergin, men frågan är om det kan vara för evigt och om det är rätt.

Min åsikt om filmen: Vi har endast sett halva och än så länge har den varit ganska seg men jag vet inte riktigt, den är verken bra eller dålig. Man får mycket att tänka på när man ser filmen och den är faktis värd att titta på. dockhus

Sitter och gör ett dockhus i photoshop som måste vara klart idag, vi ska även göra så "gubbar" rör sig inne i huset. Ingen aning hur detta ska få men men, måste vara klar idag och jag är långt ifrån klar. Ska möblera osv så hinner inte blogga förens jag kommer hem runt sju, åtta tiden ikväll bara så ni vet. Kyss!

SÅHÄR ser det ut JUST nu! ni får en bild /film när den är färdig :D

trött på folk

Blir galen verkligen, så jävla trött på att folk ska springa runt och vara någon dem egentligen inte är framför vissa folk. I första stunden när de är med vissa personer ska de leka tuffa och coola som fan och sen helt plötsligt när de personer går så är dem helt annan person. Typ mammas lilla pojke/flicka. Blir så jävla irreterad på sånt. 

Har ni också någon kompis som är sådan?

ol

tre veckor kvar

Det är endast tre veckor kvar i skolan tills sommarlovet börjar och efter sommaren börjar jag om mitt umgänge och skaffar mig en ny strecka att åka till skolan. Jag längtar faktis till sommaren, att bara behöva ta det lugnt och chilla i solen med en cigg och mamma eller små syskonen i närheten. Kommer ha min bror nere runt fyra veckor vad vi vet just nu och kanske gör han ett smart val och flyttar ner efter sommaren. Min familj kommer få en vecka utan mig när jag smiter iväg till emmaboda festivalen och leker cool för ett tag. Leva livet i ett tält under en vecka och bära leriga kläder och lukta äckligt. Det är de som är livet på emmaboda festivalen. Men det bästa är, musiken och folket som gör hela festivalen great! 

Jag längtar så det knakar!
lite bilder från förra året på emmaboda.

en favorit

Maskinen - Krossa alla fönster spelar som en favorit på min spotify, gillar musik och texten är grym. Vad mer kan man begära utav maskinen, they are the best ♥


städning!

Mamma bad mig att städa mitt rum och självklart gör jag det, när jag damsög mitt rum tänkte jag "ah, give a fuck jag städar hela huset" så jag damsög hela huset medans mamma dammade allting och så tog jag badrummet och rengjorde allting från dam osv och putsade alla speglar. Medans jag fixade badrummet skurade hon golvet och sen tog jag badrumsgolvet och skurade. Så nu gör mamma maten och jag sitter och ta det lite lugnt. Efter jag har ätit ska jag duscha och sedan göra en uppgift som ska vara inlämnad idag! eyyeye kyss

sjukt najz sida

Hittade en sjukt najz sida med löshår, den heter  http://www.delightfulhair.com och det var sjukt billigt på den sidan också.

Jag använder själv inget löshår men vill ju såklart verkligen verkligen ha, men inte direkt pengarna till att lägga ut på det så jag har alltid av vaktat på något sätt. Men ni måste in och kolla!

Klicka på banner här under för att komma dit!
Hej, jag heter Yo
hanna Svensson och driver en blogg som heter www.yoyossecret.blogg.se och jag har ungefär 10  - 15 000 unika besökare om dagen.
Min fråga är nu om ni skulle vilja sponsra mig med ett träns som jag skulle kunna reklama på min blogg. Hade varit sjukt tacksam, jag har länge
velat ha löshår och jag har tyvärr inte ekonomi till att köpa ett träns själv. Hade blivit jätte glad om ni ville sponsra mig med ett träns till mig. Kommer självklart skriva på min blogg att ni har gjort det till skillnad från många bloggare som skriver att dem har köpt istället för att bli sponsrad när det gäller sponsrade saker. Och om ni kan fixa så lägger jag in en banner såklart!
Jag är tacksam för svar och hoppas ni är gulliga och vill göra detta för mig!
/ Yohanna

instragram

Ni vet att jag har skaffat instragram va? heheh, inte? Jo jag heter yohannasvensson och tycker att alla ska lägga till mig, då blir jag happy nom nom nom, kyss!
Min första instragram bild..

Årets första slushice! mumsss

torsdagar gör mig lyckliga

Torsdagar är allt för härliga.. Då undrar ni säkert varför? Jo för har endat bara en lektion och slutar kvart över elva, och vi har foto vilket betyder fri surf och göra vad vi vill typ. Ganska onödig lektion egentligen men ändå? Varför klaga liksom, sedan komma hem tidigt och veta att imorgon är det bara tråkig matte och sen sluta kvart över elva och efter en tråkig lektion som slut på veckan så förtjänar man verkligen helg! Sånt är hur gött som helst. Fast egentligen önskar jag att vi hade matte på torsdag eftermiddagarna istället så jag vart ledig på fredagar. Det hade nästan varit bättre. hihi! 

Bara en sak jag kom och tänka på.. Visst låter 20 över tre mycket tidigare än halv fyra? det tycker iallafall jag, i vanliga fall slutar vi kvart över tre när vi slutar sena dagar. Och när jag börjar i karlshamn kommer vi sluta halv fyra och då fick jag fan en chock.. Det lät så jävla mycket senare fasten det bara är en kvart? Knaaasigt.

muusica

Hittade en låt som fick mig att längta efter sommaren ännu mera Dansa Pausa med Panetoz sjukt bra låt och musiken är massa sommrig! kommer lyssna sönder på denna låten yeyey!

Skiter i om du är tjock, smal, fin eller ful
Den enda reglen är att du ska ha så jävla kul och du ska
Dansa, pausa, dansa, pausa!