tips!

Tänkte tipsa er om den nya drickyogging, den är så sjukt god och just nu är det http://smartsontestpilot.se/mymoment/bli-testpilot/ som erbjuder testpiloter till att testa denna! så kolla på videon under om det ser lockande ut ;)


Godmorgon fina torsdag!

Torsdag igen, betyder att det bara är idag och imorgon kvar tills helg. Slutar kvart över elva idag och ska då ta tolv bussen hem och sen hämtar mamma mig vid bussen och vi ska hämta min lilla syster på hennes dagis och sen ska vi in till karlskrona och hämta lite saker tills på lördag. För på lördag är det ju Hugo träffen igen, skrev om det lite förra året och kommer inte kunna blogga någonting på lördag. Få se ifall jag kanske kan låna någons mobil och blogga ifrån, så ni får någon uppdatering iallafall. wihiihi, puss!


on my way home

Sitter på bussen hem nu, eftersom jag egentligen skulle haft idrott nu men alla stack så sket jag i det och va med sassa i skolan till typ.. kvart över ett? och sen stack vi till stan och vidare till stationen för att vänta in bussen. En rätt konstig sak är att det stod att det skulle regna hela denna veckan, hmm.. har knappt regnat något igår och idag har det varit ganska fint väder. Just nu skiner solen och steker, hoppas det blir såhär heeeeeela veckan lång. Skulle vara så jävla najz. Älskar solen, även om det är sjukt varmt så njuter jag inerst inne.. fast jag är ganska bra på att klaga även om det är najz. Men oftast för jag blir alltid mycket varmare när jag är ute osv och inte är hemma. Hemma njuter jag mer för då kan jag slappna av bättre osv, heheeeeheh ueuue. Ni får en fin bild på en sol bara för att jag är så jävla snel hest! mähehhe puss!