Yohanna Photography

Mys med "E"

Myser med älskling, han är så söt när han frågar om han ska hämta mig sen två timmar senare köra hem mig. Snacka om gullig pojke <3 style="text-align:center">

dag 12En bild från Emmaboda festivalen, när icona pop på bilden spelade. Saknar det, men ändå inte. 

godeftermiddag

Har latat mig hela jävla dagen och spelat the sims 2, halllååå hur onödigt har det inte varit? Jag som skulle skrivit på svenska uppsatsen. Nämen nejnej, vårat internet segar så jag håller på att avlida. kanske därför jag inte känner någon lust att ens öppna internet för att få kämpa i tre år för att komma in på första sidan? Känns inte kul. Få se om det blir något plugg resterande utav dagen. Antagligen inte, måste göra massa tidinställda inlägg och så men internet dööööö!


dag 11

1. Jag är inte direkt "fin" utav mig, utan jag kan rapa på allmäna platser, hemm hos folk och sånt utan att bry mig. 
2. Jag kan vara ganska barnslig om jag är med vissa personer.
3. Jag är sjukligt svartsjuk.
4. Jag tröttnar på folk väldigt fort om jag umgårs för mycket med dem.
5. Jag kan inte bestämma mig om jag älskar lila eller rosa mest.
6. Jag är ego! 

Påväg till kalmar

Sitter i bilen påväg till Kalmar med älskling. Är trött men det får gå :)

Bjuder på en bild på Bellas pumpa mamma gjorde igår ;)

svar på fråga!

 
svar: hahha, saken är att det var family guy humor, jag är en simpson person. Därför tyckte jag inte den var så rolig, jag skrattade lite men den vart inte värd 200 kr för att se. Dock betalade jag inte, men ändå! ;) ja, du får väll komma hit och hämta alla kakor, dock får du ta reda på hur många kakor du ska ha för det kan inte jag hålla reda på ivar ;) HEHEH! 

Filmen sög

Filmen sög enligt mig. Dock började jag gråta vid en grej men tänker inte berätta när för om det är någon som vill se filmen ;)

bio

Nu väntar jag på att min älsklings "E" att han ska komma och hämta mig så vi kan åka och käka på donken och sedan dra vidare till bion i karlskrona. Kommer bli mysigt, vi ska nämnligen titta på Ted och på trailern verkar den skit bra och enligt folk som har sätt den har den varit grymt bra. Ska bli kul att se, att hitta på något med min fina pojkvän desutom. Älskar honom oehört mycket


deprimerande.

Det med snö.. fan vad deprimerande det är, blir helt nere och ledsen. Vill bara krypa ner under älsklingens täcke med hans kudde i hans soffa och titta på en sjukt bra film med honom. Eller egentligen kan den vara helt okej också, så länge jag slipper gå ut och frysa. Jag blir helt seg och tråkig runt vintertiden, vill inget annat än att det ska bli sommar igen. 

gammal bild från i januari