ny färgat hår

Ursäkta snyggingar, men jag har haft fullt upp heeeeeela dagen typ. 
Bakat smörgårstårtor, prinsesstårtor, färgat håret, städat på mitt rum och en massa annat typ. Nu har jag precis krypit ner i sängen och ska glor runt lite på internet, kanske spelar om jag orkar. Har typ ingen lust med spelandet längre och sen sova. Imorgon ska jag ha kalas för mig eftersom jag fyller 18 på Måndag. Var även hos min pappa igår och små firade mig lite. Jag kommer göra några tidinställda inlägg imorgon som kommer upp under dagen så ni har någonting att läsa.
 
Btw, ni har blivit dåliga på att kommentera igen :( ge mig lite pepp kommentarer så blir jag glad! Känner mig liksom lite nere just nu pga en anledning jag inte vill prata om här. Men det blir bättre snart hoppas jag. Så vi hörs imorgon kväll eller någonting, puss sötnosar! 
 
Bild från instragram på mig innan sköljde ur färgen i håre , ska lägga upp bild också imorgon på resultatet. 
 
 

dag 25

 
Hmm.. en väldigt svår fråga egentligen. Jag har ingen aning så egentligen, men någonting som hade varit fett är ju faktiskt egentligen att byta liv med Miley Cyrus. Jag har alltid tyckt om henne faktiskt, älskar hennes röst otroligt både när hon sjunger och pratar. Och sen har hon sjukt cool stil och även om hon har mycket i sitt liv och säkert skit jobbigt med all press och så så verkar hon ha rätt roligt och chill liv. Dessutom är hon så så grymt snygg!
 

dagens inspirationsbild