sam: skit år

Sammanfattning av detta året har varit något kopiöst dåligt år, seriöst. Allt dåligt som kan hända har hänt, ingenting är bra just nu. Vill att det ska vara 2012 för då var jag iallafall glad, nu är jag inte det. Har blivit en riktigt bitterfitta och det är så joooooobbbigt. Men det kanske beror på att det är 2013 och 13 är mitt otursnummer, så hoppas på ett bättre år imorgon. En fin och bra start, vill detta året vill jag inte komma ihåg någonting utav det. Skit år!! 
 
Vi hörs 2014!
 
1

Nya skor

Fick hem ett par nya skor utav samma sort som jag tidigare har köpt (läs detta inlägg) fast svarta denna gången, fick ju hem ett par vita innan. Underbara fina skor, och sköna är dem dessutom. Vet inte om jag gillar de svarta eller de vita mest, dem är så fina båda två. 
 
Kan jag inte bestämma mig vilka av skorna jag ska ha får jag väll ha en varsin färg ;) haha nä men skämtosida. Vilka tycker ni är snyggast? De vita eller de svarta? Jag älskar att dem är gula inuti och guldig rem där fram, så snyggt! 
 
Klicka här för att komma direkt till hemsidan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2

varit i stallet

Kom precis hem från stallet, följde med mami och min lilla syster isabella dit för att gå tsm en runda. det var mys, men nu fick min bror ta över för han ville rida tillbaka haha! 
 
bild från instagram.
 
4