Yohanna Photography

jag blir galen

Usch, jag blir galen av all denna press på att behöva tänka sig för innan man säger eller gör något. Att jag inte kan få vara mig själv någon gång. Allt känns tungt, även om jag skulle kunna vara mig själv till 100% hade det aldrig funkat. Jag vet det. Jag är inte berädd att förlora dig. aldrig någonsin. 
 

ensam i klassen

Vi är fem stycken elever i klassen. Vart 3 av eleverna är lediga idag, och jag och en annan klasskamrat inte. Fast den andra tjejen som ska vara i skolan idag är sjuk så jag ska sitta här hela dagen med min lärare och göra klart saker jag inte är färdig med inom hennes ämne. Boring att vara själv men det funkar. Jag är nästan klar med min första uppgift, undra vad det kommer för uppgifter här efter.. vi får väll se. Nu ska jag jobba vidare, puss på er sötisar.
 

ny design

Jag funderar sjukt starkt på att göra ny design, eller rättare sagt ändra lite i designen, så som headern, bakgrunden och lite färger. Jag orkar inte med denna fula bloggen. Det är därför jag knappt bloggar, man blir inte pepp med en as ful blogg. WÄÄÄH.. några förslag på vad ni skulle vilja jag har? Kanske några länkar osv? Färger? Tips. 
 

Bakade bullar i söndags

I Söndags bakade jag och mitt älskling emil bullar. Dem vart ju inte perfekta pga att vi hade fel gäst men annars funkade dem ganska bra om jag får säga det själv ;) Ska nog baka mer bullar med honom i helgen eller något annat kanske. Vi får se, hihi. 
 
Bild från instragram..

Möte igår

 
Igår vart jag på möte, skolmöte. Det handlade om ifall skulle nu SKA läggas ner eller inte. Usch, klart den inte kommer läggas ner. Karloskar ska nog köpa den, ganska säkert. Till och med 100% säkert enligt min rektors chef. Fattar inte vad alla dealar om. Om nu skolan läggs ner, say what and we are going to switch school (HAHA MIN ENGELSKA <3) Men jag orkar inte bryr mig om detta längre. Blir så irreterad. 
 
 

Matte lektion och musik

Sitter i skolan och chillar med min matte. Idag jobbar jag med olikheter och problemlösning. Det är rena rama skiten, fattar absolut ingenting. Blir verkligen galen! Jag menar.. Tex denna. Skriv en ekvation för summan av ett tal x och 17 är lika med 31. okej, det var ju en enkelt. Svaret är ju X = 2.. MEN ÄNDÅ!! 
 
 
Jag bjuder på lite musik som jag brukar lyssna på när jag pluggar matte, jag blir liksom peppad till tusen! Även om jag inte klarar matten ;)
 
 

begravning och middag

Idag var min släkt på begravning på förmiddagen, det är nämnligen min g.moster (min mammas moster) som gick bort. Varför tar jag inte upp här. Jag följde inte med på begravning pga olika anledningar. När dem kom tillbaka fikade vi och käkade middag.
 
Jag passade på att fota min mammas kusins dotter. Livia, mega söt unge och alltid glad och vägra näst in till att ligga och att sitta. Hon vill bara stå och så. Hon är världens sötaste, inte rädd för någon och vill bli bärd utav alla. Finis unge. 

byta skola igen?

Det är total kaos på min skola.. Igår fick alla ettor och tvåor hem ett brev där det stod att våran skola kommer läggas ner efter vårterminen. Alltså, jag har bytt skola varje år nu de senaste två åren. Ska jag behöva byta när jag ska börja trean? Det är ett jävla år kvar. Blir så himla sur, jag vill inte gå på någon annan skola än JB Gymnasiet. Speciellt inte när jag har ett år kvar. Känns helt jävla meningslöst att ens gå kvar nu till skolan slutar. Varför kämpa och riskera att inte ens få gå trean sedan? Skolan säger att dem ska hjälpa oss att söka till nya skolor, men dem skiter i ifall vi kommer in eller inte. Hur kul är det att behöva kasta bort sina vänner pga att folk vägra gå på skolorna (jag vägra egentligen också..) som ligger närmast. Jag vill gå på en friskola, jag älskar friskolor. Dem är mindre, mysigare och oftast mycket trevligare elever och lärare. Ska jag behöva börja en helt ny klass där jag inte känner någon och behöva ta studenten med dem? Känns inte direkt okej. Nästan bud att börja i växjö igen där jag har min gamla klass, det är iallafall en bra klass. Fan, mitt liv rasade. 
 
Tänk om jag måste gå om? Att jag inte får hoppa in i tredje året? Vad gör jag då? Ska jag gå med 97orna då? Aldrig i hela mitt liv. Jag klarar inte detta. Allting är fucked up. :(
 

fräsig låt

Min bror visade mig en ganska skön låt, jag brukar inte tycka om sån musik men denna var mysig att lyssna på bara. mähhehe
 
 

vi lever i ett vinterland

Helt plötsligt på två dagar har det vräkt ner snö och nu ser hela blekinge (iallafall där jag bor) ut som ett stort vinterland. Mamma och jag var ute och skottade igår två gånger, okej vem försöker jag lura? jag tittade på. Och eftersom vi har sportlov så var jag ute på altanen nyss för cirka 20 minuter sen och fotade lite. Jag hade bara inneskor på mig så jag gick inte längre än till snön började eftersom vi har tak på altanen hehe!! 
 

till mammas jobb

om lite mer än en timme åker jag till mammas jobb för att komma hem. sen idag vet jag inte mer vad som händer. Har ju sportlov nu, as skönt! Emil ska jobba idag så får väll ta det lugnt och se om det händer någonting i byn. Puss
 

min dator fucked up

Min dator fungerade inte innan, jag hade fullpanik och fick jätte ont i kroppen. Men nu fungerar den igen, här är en film jag filmade hur den visade att den var "sönder"...