jag blir galen

Usch, jag blir galen av all denna press på att behöva tänka sig för innan man säger eller gör något. Att jag inte kan få vara mig själv någon gång. Allt känns tungt, även om jag skulle kunna vara mig själv till 100% hade det aldrig funkat. Jag vet det. Jag är inte berädd att förlora dig. aldrig någonsin. 
 

ensam i klassen

Vi är fem stycken elever i klassen. Vart 3 av eleverna är lediga idag, och jag och en annan klasskamrat inte. Fast den andra tjejen som ska vara i skolan idag är sjuk så jag ska sitta här hela dagen med min lärare och göra klart saker jag inte är färdig med inom hennes ämne. Boring att vara själv men det funkar. Jag är nästan klar med min första uppgift, undra vad det kommer för uppgifter här efter.. vi får väll se. Nu ska jag jobba vidare, puss på er sötisar.
 

ny design

Jag funderar sjukt starkt på att göra ny design, eller rättare sagt ändra lite i designen, så som headern, bakgrunden och lite färger. Jag orkar inte med denna fula bloggen. Det är därför jag knappt bloggar, man blir inte pepp med en as ful blogg. WÄÄÄH.. några förslag på vad ni skulle vilja jag har? Kanske några länkar osv? Färger? Tips.