Yohanna Photography

flowers

Jag älskar att fotografera blommor, dem blir så hiiimla fina verkligen!
 
 

min kärlek

Min kärlek för dig är som en Håkan Hellström sång oavsett du vill det eller inte. Du drog in mig i någonting du inte visste hur hårt det skulle slå på mig när det inte längre passade dig. Och varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund finns du där och sprigner runt i mitt huvud. Förstår inte varför du beter dig som du gör ena sekunden och i andra sekunden är du någon annan, är det för att du vet att du inte kan få det du vill  och sörjer dig i mig eller för att du faktiskt vill vara nära mig? Du gör mig så sjukt osäker och förvirrad när du aldrig kan berätta för mig vad jag ska göra och beter dig som två olika personer. Hur länge ska jag orka stå ut? Hur mycket jag än vill ha bort dig från mitt liv så har jag lika mycket känsla att ha kvar dig. Du vet att du kan behandla mig som skit och ändå bli förlåten lika fort igen. Att du utnyttjar mig som jag vore luft, det är svårt att inse och faktiskt acceptera att kunna säga nej till dig. Men allt handlar om hur starka känslor du faktiskt har skapat inom mig för dig.
 
För det kommer aldrig vara över för mig 
 

fan fan fan

Usch jag mår inte alls bra, j*vla bråte alltihopa, jag borde egentligen vara glad idag. För det var min sista jobbdag och jag har helg och "sommarlov" igen. Men allting känns så skit och gjort hur länge som helst. Fan fan fan, varför kan jag inte bara bli glad snart... 
 
 

Hålan

Lite bilder från Hålan när jag, min bror och kenny var där och badade. 
Det var även några kor som var där och oj, visst var den ena lite sådär.. kåt? HAHA
 

söta blåklockor

För ett tag sen när jag var med familjen och plockade lite svamp hittade jag en blåklocka, skrek att dem skulle stanna bilen eftersom dem är ju sååå otroligt fina. Jag plockade med mig den hem, även om jag vet att man inte får. Men jag ville ju bara knäppa några bilder, och visst gjorde jag det. Här är resultatet!
 
 
 
 
 
 
 

Måla måla

Direkt när jag kom hem från jobbet tog jag och målade lite på huset, nu har jag tagit en liten paus och tänker chilla lite. Har inte bestämt mig om jag ska äta något eller inte, är inte speciellt hungrig heller. Men det är ju spagetti ;< wäh.. men men. Imorgon blir det att åka bil till jobbet, så galet skönt. Slippa cykla!
 
 

spindelnät

 
Klockan är just nu 13.00 och jag är på jobbet, antagligen är det mega mycket folk och jag har skit mycket beställningar eller så är det knappt några beställningar alls. Står säkert och snackar med min vapendragare och irreterar mig på att jag vill hem och sova haha, eller dricker lite slush för det är fan jobbets höjdpunk. love it, jag bjuder på lite spindelnät så länge, hoppas det smakar hhahaha!
 
 

paraplyer

Det är dags för lite fler paraplyer! De stapla upp som lilla odjuret i noterna till min samsung, så det är bra att jag kan klara dem här. Min förra paraply lista hittar du här!

Folk som frågar om du kan köpa något för dem när man ska t.ex till Ullared. Det är tillräckligt med folk, tillräckligt med saker man vill glo på och titta runt och umgårs med dem man åker dit med. Sluta upp och tro folk ska göra allting åt dig, sluta på med långa listor du vill andra ska handla åt dig. Om du ändå ska ha så mycket där, åk dit själv då. Nuu talar vi om mer än 1-3 prylar år folk. 

Människor som alltid spyr när man dem super, speciellt spyr ute där folk kan trampa i det eller hemma hos någon på golvet typ. Snälla om ni nu ska dricka för mycket som ni inte ens klarar av så gå hem och spy ner ditt golv, vägger och sånt. Det är pinsamt att dricka tills man spyr, drick i lagom mängd tills du inte är pinsamt full. Människor som inte lärt sig dricka eller vet vad lagom är borde skämmas. 

Människor som endast hör av sig när dem mår dåligt och att man endast duger då, annars hör dem aldrig av sig och tror att man fortfarande ställer upp för en efter två-tre månader har gått och inte ens svarar när man skriver till dem. 

Människor som skriker hela tiden när de pratar/skrattar eller något annat liknande. SNÄLLA VA TYST!

Personer man aldrig har pratat med innan som tror dem kan få ens nummer/vara vän på facebook/skype osv och lära känna en genom internet. Suck.. skaffa irl vänner istället.

Folk som förväntar sig att man ska hjälpa dem hela tiden, att man ska bjuda på dem saker och sånt hela tiden och sen aldrig betala tillbaka ett skit. Falska människor är jag så himla trött på, GALET trött på. Så, kära läsare. 
Vad irriterar dig idag? 

Du kan mer än gärna låna ett paraply av mig 

måmås voffis

Var vid Listersjön här om dagen med la famila och måmå (mormor) tog med sig hennes vovve Linnea och hon är så gosig och söt. 
 

en vecka kvar

Jag har endast en vecka kvar att jobba, sen kommer jag ha mer tid för bloggen. Det är inte så lätt att ha någonting att blogga om när man jobbar mellan 08.00-16.30 och är hemma vid 17.00 och typ är död, slänger sig i sängen och typ sover tills jag ska jobba igen. Så det blir ganska dött här, vilket inte är så kul men ni förstår nog hoppas jag ;) Längtar tills jobbet är över så jag får lite ledigheter igen, puss!
 
Idag blir det kalas för min morbror och sen dra iväg till en fest i Konga.