Yohanna Photography

bilträff igår

Igår hade EPR bilträff, vi hade ganska otur med vädret och så men det var en hel del folk faktiskt och så. Jag satt och trängdes under taket med my friends och chillade när regnet låg på. Det var inte så många som bönade fast jag tittade inte så mycket heller haha. Var en ganska dryg kväll igår men ändå helt okej. 
 
 

En bålgeting

Hade besök här om dagen, en liten bålgeting ville besöka mig i fönstret. Haha, så stooor och söt. Fast det är lite konstigt, det ser ut som deras huvud och typ.. "skärt" eller vad man ska kalla det inte sitter ihop :s den sitter typ JÄTTE löst och den var typ delad..aja, läskiga grejer. 
 
 

Shoppade i karlskrona

Igår vid elva tiden åkte jag och Jenna in till Karlskrona för att spendera vårat studiebidrag. Det gick ganska vilt till för jenna men inte lika mycket för min del, min plånbok sved inte så mycket om man gemför med Jennas ;) hehe. jag fick hem ett par leggins från H&M, en foundation från H&M och lite strumpor (as fräna juuu) från Gina Tricot. Tillammans blev det bara 240 spänn typ (: helt okej ändå. Jenna spenderade cirka 1000 spänn på kläder, men oj vad snygga kläder hon hittade. riktiga cap ;)
 
 
 
 

repost: Morgonhurtig eller morgonzombie?

 
 • En härlig låt startar, t.ex. Beautiful med Carly Rae Jepsen och Justin Bieber
 • Någon smyger in och väcker dig med söta ord eller en kram
 • När du känner doften av nybakt
 
 • Ett pipande, robotiskt alarm startar (eventuellt brandlarmet)
 • Någon sliter av dig täcket och ropar "Upp och hoppa!" 
 • När du får kallt vatten kastat över dig

 • Någon viftar med en fjäder framför näsan på dig
 • Din mat- och sovklocka låter och säger att det är dags för frukost
 • Du drömmer att du går ner för en trappa, men missar ett steg och drar till med benet på riktigt så att hela sängen skakar till
 
 • Din drömprins kysser dig och du upptäcker att du har sovit i 100 år och nu finns det färg-tv!
 • Din magiska trollstav börjar lysa och släcks inte förrän du ropar "NOX!" i 85 decibel
 • Eftersom du är en vampyr så somnar du aldrig
 
 • Din betjänt väcker dig med en härlig fotmassage
 • Du vaknar av betjänten som ger dig frukost på sängen och frågar om han ska göra i ordning helikoptern åt dig
 • Du vaknar precis när du vill för att "You don't care, you love it!"
 

lite midsommar

Jag vet.. en vecka sent men väntat på att min kusin ska lägga upp några bilder från hennes telefon från midsommar som jag kunde lägga upp här. Men hon har inte lagt upp dem ännu så jag lägger upp dem få bilderna jag har så får det bli några till senare. 
 
Det hände en ganska hemsk grej på midsommar, ett dödsfall inom våran familj så jag vill inte heller skriva vad som hände. Men jag hade det bra fram tills dess iaf och det var väll tur det.
 
och jag vet det är bara bilder på min syster, men då jag hade kameran på mig var det hon i centrum haha. Sry 4 that.
 

fler bilder på skorna

Jag kan inte sluta älska mina nya skönheter, tittar på dem hela tiden. Tänker putsa dem efter varje gång dem är använda, mina små bäbisar. love love love ♥
 
 

från notme.se

Jag fick hem ett paket igår från notme.se och i paketet låg det två leggins och ett par as feta skor! Blev så otroligt glad, de svarta legginsen har jag på mig nu och dem är super sköna. Dem gråa hade sånt mjukistyg i alltså, som man brukar ha på gosidjur så dem var lite för varma att ha nu men otroligt snygga verkligen. Men påtal om skorna, herre jössen vad jag älskar skorna. Dem är vita, med guldiga/gula detaljer och super sköna också för den delen. Älskar dem, det finns så otroligt mycket snygga kläder från notme.se och jag vill ha massa kläder därifrån. Dem har extremt snygga shorts och tröjor dessutom. 
 
Det bästa är att om man beställer över 500kr så blir frakten gratis, jag fick även mitt paket dagen efter jag beställde det. Så sjukt nice! 
 
 

lite mer gräs?

Jag hittade två gräsbilder till, gillade dem också. Vet inte varför heller men ibland är det nice med lite udda bilder haha. 
 
 

varför i helvte ser min blogg konstig ut?

Varför ser hela min blogg helt cepe ut i Explore? Google crome håller på att fucka upp, den fungerar inte riktigt som den ska så jag får blogga från Explorer istället. Skit webbläsare båda två, fast jag gillar crome i alla fall :< WÄÄÄÄÄH.
 
Såhär SKA min blogg se ut (google crome):
Men SÅHÄR ser den ut (internet Explorer):
De röda ringarna visar vad som är fel. Den till vänster att hela menyn är upphoppad och dem två till höger menas med att det inte är några runda kanter någonstans på sidomenyerna. SÅ ARG BLIR JAG!!!

låg i gräset här om dagen

För några dagar sen la jag mig i gräset och hade även kameran bredvid mig och så knäppte jag ett helt random foto, här är resultatet och jag är grymt nöjd faktiskt. Jag vet inte vad det är jag tycker om med bilden, men älskar den bara helt enkelt.

Har ni någon gång tagit ett kort som ni typ "råkat" eller bara skulle "test" ta och det blev ett grymt resultat?

 

Fototips, tre viktiga saker att tänka på

 

Lär dig din kameras inställningar.
Lär dig vad som händer om du ändrar slutartiden, bländaren eller iso. Det kommer att förbättra din bilder otroligt mycket! 

Ställ tillbaka alla inställningar.
Det har hänt flera gånger att jag har fotat inomhus på kvällen och höjt isot och sen inte ställt tillbaka det. Dagen efteråt har jag fotat utomhus i solsken och allt ser bra ut i kameran men när man kommer hem upptäcker man att man har ett ex antal extremt brusiga bilder. Det är verkligen inte roligt.

Tänk på ljuset.
Ljuset är otroligt viktigt om det ska bli bra bilder. Fota i ett jämt ljus, skuggor är oftast inte fint. Eller fota i motljus! du är också bra att använda en reflexskärm för att lätta upp skuggor. :)

 

Sitter ute i trädgården

Jag sitter just nu ute i trädgården och myser. Slängde på mig ett par leggins och en stor t-shirt och njuter utav värmen, visst är det underbart med lite värme? Njuter like hell. Vad ska ni göra idag? :) Jag ska inte göra ett piss tror jag, kankse träffar någon ikväll vi får väll se vad dagen bjuder på. Har halv lust att bada lite men vi får se när jag och mami har hämtat barnen (mina syskon alltså ;) ) heheh. Puss!
 

min paraply lista :D

 Jag gillar listor. Även de listor med saker som irriterar mig och pissa mig. Mina damer, herrar bloggläsare. Låt mig presentera dig för mina paraplyer. Det är mycket möjligt att de kommer att visas flera gånger för att komma, och de symboliserar saker jag tycker är skit irriterande. 

 

 Människor som ber mig att länka till helt irrelevanta saker på bloggen - särskilt människor som känner mig. Jag har svårt att säga nej när jag verkligen inte har någon anledning, så det gör mig egentligen bara obehagligt.

 De fattiga blogg förfrågningar. Nej, jag skriver inte om irrelevanta och dåliga webbutik för ett presentkort på 100. Jag skulle hellre äta skit än att rekommendera mina läsare vad du säljer.

 Bekanta som försöker prata med mig på facebook. Skicka mig ett SMS - eller skulle du hellre ta ditt samtal inom 2000 anhängare? Ja, kanske du kommer.

 Det är svårt att förklara. Men du vet de där killarna som misslyckas i något, och så högt och intensivt att övertyga dig om att "det var precis vad jag ville" . Woah, de är värst. Om jag misslyckas på något, jag tror det känns bättre att slå ut armarna och säga "Shit happens" - eller möjligen knyta det till döds.

ändrat i designen

Jag har börjat små pilla lite med designen för att jag ska ta nya bilder till designen och fixa lite så är jag färdig, jag har bland annat lagt till dessa ikoner och ALLA IKONER FINNS PÅ VÄNSTER SIDAN

= Klickar ni på den ikonen som finns på vänster sidan kommer ni direkt till min blogg på facebook. Gilla sidan or die :*
= Klickar ni på denna ikonen kommer ni till min instragram på webben. 
= Denna ikonen leder er till min videofy.me där ni kan se mina samlade videos, dock kommer jag inte lägga upp fler video antagligen för dem har tagit bort så man inte kan lägga upp från datorn och jag har ingen smartphone så.. skit sida.
abfw.png= Som bilden säger, min spotify lista. Låtarna längst ner är dem jag lyssnar mest på, så ändra gärna added så alla nyaste låtarna är längst upp istället :)
y54y.png= Under denna bilden kommer ni kunna söka på saker på min blogg, dock kommer det upp på google så vetifan. men testa gärna :)
 
 
Går fortfarande inte att ladda upp bilder, fick klistra in dessa från en hemsida där jag har lagt upp dem för att kunna slå in dem i kodmallen :D

skit blogg.se

Det är något fel på blogg.se jag kan inte ladda upp bilder, och massa annat är också fel. Jag har mailat dem, det är anledningen att jag inte har bloggat på några dagar, jag har flera inlägg jag vill lägga upp men pga bildbrist att det inte går att ladda upp så väntar jag med utan bilder så inläggen får vänta. gash så irreterande, hoppas dem fixar skiten snart... 
 
blir ens förvånad om detta inlägget kommer upp.