uttråkad

Sitter i skolan och har gjort klart alla uppgifter (för dagen då alltså) och väntar på att två andra ska göra klart så vi kan redovisa så fort som möjligt och få gå hem. Fick skjuss till skolan idag för mamma är på sjukhuset eftersom hon ska opereras på måndag. Jag är nog mer nervös än vad hon själv är haha. tänk om ngt fel händer? usch, vill inte att någon ska skada min mamma! 
 
Första arkivbilden som kom upp när jag tryckte bak fyra gånger i arkivet. Gillar både bilden och bilen ;)

klippt mig

I måndags klippte jag mig, jag har inte tagit en bra bild ännu då jag inte hittar laddaren till min kamera. Knasigt! därmed inga bilder heller har kommit upp. Men men, här är en bild och det är ganska stor skillnad (tycker jag) 
 
Såhär såg det ut för några veckor sen bakifrån. haha lite svårt att gemföra men har inget annat jag kan gemföra med :( Där de röda strecket är så långt är det typ nu.
 
 
Omg vilket kast inlägg detta blev.. inte ens proffsigt. Pinsamt utav mig.

deprimerad igen?

Känner mig sjukt jädra deprimerad just nu.. saknar verkligen han. Jag tänker på honom hela tiden, vad han gör nu, om han är med hon, om han gillar henne mer än kompis, om han saknar mig, om han tänker på mig, varför han aldrig hör av sig, om han har hittat en ny, om jag inte betydde någonting för honom och massa skit. Känner mig gråtfärdig. Gör ont, är ledsen. Vill vara glad.