Min tredje kund

Igår var jag i karlskrona och fotograferade en jätte trevlig tjej som heter Anna, vi plåtade lite ute i skogen, lite hemma hos henne och så. Det var riktigt roligt, skulle gärna göra om det flera gånger. 
 
 
 
 
 
 
 
6

Mika - lollipop

Jag sitter just nu och kollar på MTV eller jag har det i bakgrunden när jag sitter vid datorn, och dem spelar lite olika låtar. Visst är musiken bättre om man ser videon till samtidigt? Det tycker iallafall jag ;) Jag tycker denna låten är ganska mysig att lyssna på, den var dessutom gryyymt längesen man ens lyssnade på den. 
 
 
1

sims och plugga

Sitter hemma hos en kompis och ska spela lite sims 3 nu och plugga lite till körkortet. Ska på teorilektion ikväll igen, längtar. Tycker det är så himla roligt där :D jag fotograferade min tredje kund igår, jag kommer förmordligen lägga ut bilder på henne men har inte fått svar än om jag får :) Tror inte det är några problem, vill bara att hon ska svara att det är okej så lägger jag ut :) Det var riktigt kul faktiskt, vill in till karlskrona imorgon och kolla på en blixt till min kamera. Taggad as hell! hhehe
 
 
2