min kusin och min syster

När jag var ute i skogen förra veckan tog jag inte bara bilder på massa svampar, utan massa annat med. Som t.ex bilder på min lilla syster och bilder på min syster och min kusin. Jag tycker dem blev jätte fina, gillar speciellt när dem sitter på någon bro eller vad man ska kalla det som vi hittade ranom ute i skogen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gillar speciellt denna sista bilden på henne, min lilla prinsessa! 
3

Fått paket från manky.se

ÅÅÅH hittade vääärsta grymma sidan som heter manky.se där säljer dem SJUKT mycket mössor och halsdukar från olika kända märken som t.ex sweet, neff, eivy, bad hair day osv och dem är super billiga. Billigare än vad dem säljs på junkyard t.ex eller deras egna hemsidor. Jag hittade världens gosigaste halsduk och värsta fina.. vet inte vad jag ska kalla det, pannband? från eivy och pannbandet kostar 199kr på deras egna hemsida, men på denna kostade dem 149kr istället. HUR BRA? spara 50kr på det. Jag har inte riktigt fått ihop hur jag ska ha den än för att få det snyggast på mig men en sak kan jag säga att halsduken är så mysig att jag dööör! manky.se har även stort utbud med 35 olika märken där dem har massor utav deras sortument. Jag bara älskar manky.se och det är peeeerfekt till att beställa halsdukar och mössor :D Tycker ni kan gå in och bara beställa hem från dessa snygga märkerna och bästa sidan någonsin! Jag fick mitt paket efter TVÅ dagar. HUR BRA?
 
 
 
 
15

bakat muffins

Tjena, bakade muffins innan med min älskade lilla syster. Dem var helt okej goda, orkade en sen typ rullade jag iväg. YAY! 
 
 
16