Yohanna Photography

Godmorgon

Hej, blev inget mer bloggande igår då jag hade fullt upp. Var ju som sagt i skåne på konfermation, tror ni inte jag glömde min kamera hemma? Så typiskt! Men tog några mobil bilder iaf, de fick duga. Det var inte jätte kul i kyrkan men super trevligt hemma hos min moster sen, god mat och trevligt folk. Jag fick köra hem och det tar cirka 2 timmar hem, hade lite ont i foten och i ryggen haha. När jag kom hem hämtade alexandra upp mig och jennifer så drog vi till bilträffen. Det var trevligt men kallt. Drog hem till alexandras bror och hängde lite me han och hans kompisar. Sen åkte jag och alexandra hem till mig och sen gock jag å la mig vid cirka 2 inatt. 

Såhär såg jag ut igår;

Tröjan vet jag inte vart den är köpt för det är min mammas, linnes är från lindex, leggins från h&m :) 

Påväg mot skåneland

Sitter i bilen påväg till skåne, ska gå på en konfirmation (konfermation?) som min kusin är med. Han ska konfermeras, ska bli trevligt. Ända dryga att det är en bit att åka, tar cirka 2 timmar ner om inte lite mera. Vi hörs uppdaterade under dagen tror jag, puss och ha en fin lördags. plugg plugg plugg

Känns som de enda jag gör är att plugga, dag ut och dag in. Imorgon ska gymnasiearbetet vara inlämnat och har nog hälften kvar, känns ju sådär. Lämnade skoldatorn hemma idag vilket jag ångrar så jag inte kan skriva på arbetet eftersom min dator hemma är knäpp så kan inte använda mig av word.. suck. Imorgon är de den största uppgiften som ska lämnas in och hoppas jag blir klar osv. I helgen ska jag göra klart de andra sena uppgifterna, tror de bara var några kvar. Inte alls många, måste bli klar med det nu. Ganska bråttom faktiskt, skolan suger rent ut sagt just nu. Vill bara ta studenten, jobba och ha det sjukt bra. Men allt är så sjukt deprimerande just nu och behöver lite lycka i mitt liv :( åh vad jag gnäller, puss på er babes.
 
jag ska bli bättre på att blogga, jag lovar. men mitt liv är kaos just nu, måste bara reda ut det först. Lämna en kommentar eller två med några peppande ord så kommer jag bli glad, för just nu ekar det med kommentarer :(
 
 

Inte kunnat blogga

Har verken haft internet på datorn eller telefonen så har inte kunnat blogga. Har inte haft någonting att blogga om heller så går väll fear ut i guess. Men jag lever, sitter just nu och glor på internet och skicka massa snapchat haha! Vad gör ni? bra paket!

Fick hem ett paket igår från lyko.se och i paket innehöll det två stycken VS body mist, två torrshampo och en sådan hårborste. Vet inte riktigt vad man kallar borsten men alla säger att den är bra så det var värt ett försök, har inte hunnit testa den ännu men det kommer.
 
Body mistarna från Victorias Secret luktade helt ok! Hade velat ha några andra men dem fanns inte inne på lager så tog dessa två istället. Torrshampot har jag inte heller hunnit testa ännu och det kommer jag göra snart. Imorgon kommer jag ha en tävling för lyko så håll utkik imorgon för tävlingen ;) 
 
 
 
 
 
 

rösta på mitt bidrag

Bilddagboken har en tävling där man ska ladda upp ett bidrag på en färgstark bild, jag valde en bild som jag tog i sommras på en blomma i våran trädgård. Hade varit så himla gulligt om ni kunde gå in och rösta på min bild, skulle bli så himla glad. Priset av tävlingen om man kommer på första plats är 1000kr att handla för när det gäller fotoutrustning, hur fett? det hade jag behövt! 
 
Detta är mitt bidrag:
 
Klicka på bilden under och va med och rösta på mitt bidrag!
 
 

Hej sweethearts

Har inte kunnat blogga för vårat internet hemma ligger nere och mitt internet på telefonen är nästan slut så vill spara på det för får inte nytt internet förrens den 14:e eller 15:e. Sitter just nu i skolan, är egentligen lektionsfri men sitter här så jag kan plugga på sena uppgifter som måste lämnas in snarast. Har deadline på fredag ang svenska uppgifter så försöker göra klart så mycket som möjligt. Sitter och skriver om någon Don Quijote uppgift i svenskan just nu, helt ok ändå. Puss babes
 
 
Upp