Yohanna Photography

new to my phone

Något som stäker ens vardag är nog mobilskal, att kunna byta utseendet med lite färg och även skydd till sina olika outfits. Jag byter skal väldigt ofta, då jag egentligen inte kan bestämma mig vad jag vill ha och ibland tröttnar man ifall man haft skalet länge. Jag gillar både skal som är hårda men även skal man skyddar hela telefonen med. Färger som rosa, lila och möster så som leopard och zebra är väll ingenting ni har missat att jag älskar otroligt mycket? 
 
Därför hittade jag en sida med billiga och även super snygga skal till min iphone babe. Leopardskal är någonting jag länge saknat att äga, och även ett nytt fast sjukt mycket snyggare fodral. Valet för vad jag fick, är väl inte svårt? Såklart, leopard och lila. Älskar dem, drog även hem en tre meters lång iphonesladd, hur praktiskt som helst när man laddar och inte vill sitta vid elutaget om man får ett sms tex. Jag älskar sladden, att ligga i sängen och kunna vända sig om utan att sladden är för kort. Där snacka vi underbart! 
 
Skalet, fodralet och sladden är från iphonefyndet, en sida som har både skal till iphone och samsung. Som nu är de populäraste telefonerna som används på Sveriges och kanske till och med världens telefonmarknad. 
 
Sladd / Fodral / Skal <-- länkar direkt till produkterna hittar ni där. 
 
 

dekoration i fönstret

Stenarna är från bröllopet förra helgen, fick sitta och sortera dem färg för sig. Även snäckorna är från bordsdekorationen från bröllopet, men titta vad man kan göra av sånt som mami ändå tänkte slänga. 
 
Tycker den blev himla fin och mysig att ha i fönsret, och tröttnar jag nån gång kan jag bara hälla tillbaka stenarna sorterade var för sig i sin burk och spara. Man vet aldrig när man kan behöva lite snygga stena för dekoration. 
 
 

magiskt bröllop del 1

I lördags var det en helt magiskt dag, en dag jag länge kommer minnas och ta inspiration ifrån. Min mamma och hennes man Ronnie gifte sig, efter 10 års förhållande och 8 år förlovade blev det äntligen av. Som jag längtar och fått höra allt tjat om hur många dagar det är kvar, att saker måste inhandlas och planeras så är det äntligen färdigt. Och gud vad bra det blev, tror aldrig det hade blivit så bra utan mammas och Ronnies nära och kära, all hjälp de har fått och alla som ställt upp med det ena och det andra. Stort creds till alla inblandade i bröllopet, otroligt stolta över er alla. 
 
Jag ska faktiskt inte ta så otroligt mycket creds, jag var bara mest där, med när de inhandlades saker, kom med idéer och hjälpte till med det som behövdes. Finns alltid där för min fina mami, älskar både henne och hennes man. Mysigaste bröllopet ever, bilderna kommer nu förvandlas till ett stort lager med minnen. Fina minnen dessutom. 
 
 

Färgat håret

Ni som följer mig på instagram vet redan att jag har färgat mitt hår, däremot har jag inte lagt ut det här ännu. Jag har endast tagit med mobilen så kvaliten och ljuset är inte det bästa. Ni kommer få en bättre bild med min systemkamera efter helgen eller så :) vad tycker ni? :) 

Kisekatt

Min mamis kusins och hans fru har skaffat två kisebäbisar och dem är så himla söta. Vill med ha en bäbiskise, min kise är ju så himla stor. Tror hon är åtta människor år eller något, fast hon är bäst ändå. 
möhippan som aldrig kommer glömmas

Herregud, vilken möhippa vi hade för mami i onsdags. Hon visade rumpan för alla på torget, gjorde sexställningar med Elsa och fick en randoms nr bland annat. Trodde jag skulle dö ibland av skratt, gänget gjorde ett bra jobb med att planera och en dag vi aldrig kommer glömma helt enkelt. Vi käkade mat på Terassen i karlshamn, 120 svenska riksdaler för en panerad rödspätta men oj vad de var värt det. Freaking nice.
 
Lite smått sammanfattning av dagen, kommer även komma upp en film senare.
 

bröllopet i minnet

 
Kan inte sluta kolla igenom bilderna från bröllopet jag fotograferade, känns så stort. Att just jag, lilla jag fick chansen att fotografera Robin och Elina. Det är så himla stort, det är inte vem som helst som får den chansen. Jag älskar många utav bilderna jag tog, speciellt denna bilden. Den är så himla fin, tycker ni inte det?
 
Nästa vecka på lördag är det dags för mitt andra bröllop, min mammas bröllop. Kommer bli så himla kul, att även där jag får chansen. Men min mamma har inget val, klart jag ska få vara huvudfotografen! Kommer bli minst lika fina bilder, och jag längtar så himla mycket till hennes och min halv fars dag. Kommer bli så himla roligt och mysigt, längtar längtar. 
Upp