en camouflage mal

För några veckor sedan hittade jag en camouflage mal, jag tror iallafall det är en mal? Min mamma sa att det var en mal, iallafall jag tyckte den var riktigt häftig så sprang och hämtade min kamera för att få några bilder på den. La mig i gräset och låg stilla för att den inte skulle flyga iväg. Har aldrig sett en sån här tidigare, vet inte vad den heter heller men häftig var den iallafall. 
 
 

Bröllop på schemat igår

Igår fick jag den stora äran att vara fotograf till Elina och Robins porträttfotografering innan deras bröllop. Det var min första, allra först bröllopsfotografering och jag var duktigt nervös. Tappade ideérna i huvudet men med tur i nödan var min kusin Jennifer med och kom med tips på hur dem skulle stå och så vidare. 
 
Jag tycker fotograferingen gick i för övrigt väldigt bra, en del bilder jag inte blev lika nöjd över men har valt ut 27 bilder jag så hemskt gärna vill visa er från gårdagen. Jag är otroligt nöjd med dessa 27 bilder, och är stolt över att det är mitt första bröllop. Att jag äntligen fick ett större ansvar att fotografera, ett lite med pressfotografering. Något som inte direkt går att fotografera om och så vidare. Tycker det räckte nog första gången att endast ta porträttfotograferingen och inte vara med hela dagen, nu har jag testat på det och vill verkligen utveckla mig mera inom bröllopsfotografering. 
 
 
4

billiga converse

Googlade runt lite på vart man kan billigast köpa converse då jag är arbetslös och inte har så mycket pengar så hittade jag en sida som heter kidsbrandstore. Dem säljer egentligen barnkläder men bland deras skor hittade jag ett par höga converse i svart i stolek 40, vilket förhoppningsvis passar mig! Dem kostade bara 448kr eftersom dem har värsta rabatten på hemsidan, hur bra och billigt är inte det? Dem kostar närmare 700kr i vanliga fall, så ska nog beställa dem på måndag när jag får pengar om ingen annan köper dem åt mig? ;) Hade ju blivit super glad, hehe. Hade dock velat ha dem vita istället men fanns bara 39,5 och vet inte om de passar mig :( Eller båda två, då hade jag varit lyckligaste flickan i världen. hihiih.
 
De hade väldigt stor rea faktiskt, upp till 50% på allting i hela butiken. Det passar ju verkligen perfekt nu när det är sommar och sina barn kanske vill ha ett speciellt märke, nu när det är rabatt alltså. Hittade hur mycket söta klänningar som helst som jag skulle vilja köpt till Isabella eller Nelly, men plånboken ekar redan så blir ingenting tyvärr. Gillar dock att de har de stora märkerna i butiken så som, adidas, converse och björnborg t.ex. 
 
Ge mig skorna.. :D klicka på bilden för att komma direkt till skorna för 448kr.
 
Om Converse barnkläder - CONVERSE ALL STAR BLACK