Yohanna Photography

ny väska och take away mugg

Förra veckan fick jag hem en väska med märket björn borg, sjukt snygg design men störande att dragkedjan ska dras åt fel håll. Får plats med det nödvändigaste och inte lika klumpig som min förra väska var haha. Fick även med en take away mugg som var gjord i porslin och gummi lock. Otroligt söt design med den skarpa lila och designen på själva muggen. 
 
Både väskan och muggen kommer ifrån designoasen och innan jag beställde kollade jag igenom hela deras sortiment och dem har flera kända märken med väldigt bra priser. Jag menar, väskan kostade endast 399:- vilket är väldigt billigt för björn borg. Ni hittar väskan här. Take away muggen 139:- fast nu ligger dem på 129:- istället, muggen är ifrån märket sagaform men säljs av designoasen och ni hittar muggen här
 
 
 
 
 
 

emmaboda strippen

I lördags var jag i emmaboda på "en dag på strippen" med alex, fredrik och richard. Det var super varmt, trevligt och roligt. Kortfattad dag helt enkelt, drog dit på morgonen runt 10 tiden, glodde lite bilar och stod över en timme för en jädrans hamburgare. Haha men de var de värt för vart så otroligt hungrig, hehe. 
 
 

Fredag yay

Fredag igen, underbart. Somnade kl åtta igår kväll för var förbaskat sjuk och trött, hostar något otroligt men tog mig ändå till skolan för att arbeta med sena uppgifter :) Ont i magen för att jag är sjukt hungrig, trött och ont i halsen. 
 
Bara 27 dagar kvar till studenten, längtar något otroligt mycket. 

Bild bomb från epr's premiärträff igår

TJENA PEPPZ!
Hur mår alla efter gårdagen? Själv var jag på EPR's premiärbilträff igår och hade mycket trevligt, fotade en del men rensade bland bilderna nyss och resulterade 101 bilder ner till 30 stycken. Precis satt in dem i photoshop för att lägga på vattenstämpel på bilderna, så jag lägger ut alla 30 bilder nu. Have fun, and I hope you like it. 
 
Kom inte hem förrens kl tre inatt, helt galet. Käkade på donken med alex och träffade annat folk en stund. Somnade runt 4 och vaknar kl 7, MEN HALLÅ kroppen.. varför? :( 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

37 dagar kvar

Hallå babes !! Det är endast 37 dagar kvar tills jag tar studenten, det är rätt sjukt faktiskt. 37 dagar kvar i skolan, 38 dagar kvar tills jag blir arbetslös. Jag kan knappt tänka mig tanken, har inte hittat sommarjobb ännu eller och inget jobb i huvudtaget. Vill inte gå arbetslös, vill jobba, tjäna pengar och köpa nya grejer. åh, mat nu. hehe
 
 
 

studentklänning

Godkväll Peppz! SOM JAG HAR LETAT efter en studentklänning, senaste gångerna jag har kollat har jag inte hittat ett piss rent ut sagt. Inget jag falligt för eller så. I helgen var jag i karlskrona med min älskade mami och mina två bff och hittade totalt tre klänningar, men trivdes bäst med denna så blev denna med. Tycker den är himla söt och kommer nog använda den flitigt i sommar faktiskt, vad tycker ni? Den är köpt på H&M, bara 199kr fett värt det!
 
 
 
Upp