ny väska och take away mugg

Förra veckan fick jag hem en väska med märket björn borg, sjukt snygg design men störande att dragkedjan ska dras åt fel håll. Får plats med det nödvändigaste och inte lika klumpig som min förra väska var haha. Fick även med en take away mugg som var gjord i porslin och gummi lock. Otroligt söt design med den skarpa lila och designen på själva muggen. 
 
Både väskan och muggen kommer ifrån designoasen och innan jag beställde kollade jag igenom hela deras sortiment och dem har flera kända märken med väldigt bra priser. Jag menar, väskan kostade endast 399:- vilket är väldigt billigt för björn borg. Ni hittar väskan här. Take away muggen 139:- fast nu ligger dem på 129:- istället, muggen är ifrån märket sagaform men säljs av designoasen och ni hittar muggen här
 
 
 
 
 
 
1

emmaboda strippen

I lördags var jag i emmaboda på "en dag på strippen" med alex, fredrik och richard. Det var super varmt, trevligt och roligt. Kortfattad dag helt enkelt, drog dit på morgonen runt 10 tiden, glodde lite bilar och stod över en timme för en jädrans hamburgare. Haha men de var de värt för vart så otroligt hungrig, hehe. 
 
 

Fredag yay

Fredag igen, underbart. Somnade kl åtta igår kväll för var förbaskat sjuk och trött, hostar något otroligt men tog mig ändå till skolan för att arbeta med sena uppgifter :) Ont i magen för att jag är sjukt hungrig, trött och ont i halsen. 
 
Bara 27 dagar kvar till studenten, längtar något otroligt mycket. 
1