Yohanna Photography

produkter från veet

Fick hem ett sponsrat paket från buzzador.com innehåll med produkter från märket veet, alltså hårbortagningsmedel av olika slag. Fått hem ett sådant paket tidigare som ni hittar här.
 
Iallafall, paketet innehöll en spray produkt och cirka 10 stycken med kräm. Jag har inte hunnit använda dem ännu men veet är ju ett otroligt bra märke så dem lär funka, testat andra produkter från veet som jag har varit otroligt nöjd över så detta är nog inga konstigheter. 
 
Nu kanske ni undrar två saker, vad är egentligen buzzador och varför är bilderna otroligt dåliga? 
svar 1: Buzzador är en hemsida när vem som helst kan anmäla sig till, man fyller i intressen m.m och bli erbjuden att testa olika produkter och sedan göra ett sånt här inlägg eller något liknande på sina sociala medier, man måste inte ha en blogg utan man kan göra det genom facebook, instagram eller twitter mm. 
 
svar 2: Bilderna innehåller otroligt dålig kvalite för att när jag skulle fotografera produkterna insåg jag att min kamera inte ville starta, det gick inte helt enkelt. den var stendöd, fasten jag hade batteri, helt konstigt. Fungerar den inte under veckan så ska jag åka och lämna in den i helgen på elgiganten. Har dock löst problemet med min skärm som jag tidigare skrev om, har köpt en tv så jag har som dator skärm. UNDERBART. Synd bara att alla bilder blir så dålig kvalite så svårt att veta när jag ska redigerar bilder känns det som om de är skarpa och bra. 
 
 
 

Tv inköp

Åh nu kommer ett sånt här mobilblogg inlägg igen, gillar egentligen inte det men får bli såhär nu när min datorskärm inte vill fungera. MEN idag körde jag till elgiganten och köpte en tv för att kunna koppla in min laptop i den. Min skärm till laptopen är sönder så ser ingentin på skärmen haha. 

Köpte iallafall en 40"tums tv och en hdmi sladd så nu kan jag använda genom tvn så kan börja blogga fina inlägg osv nu :) så skönt, verkligen! 

Men nu får det bli en mobil bild iallafall, hörs imån. Ligger i sängen nu och myser med min syster och äter mumsiga snacks :) På jobbet

Här kommer ett extremt tråkigt inlägg, jag skojar inte. Jag sitter på jobbet, slutar 23.50 och är redan otroligt trött. Att sitta och redigerar gruppbilder från skolfotografering kan bli extremt enformigt. Hade varit noce att få göra något annat, kanske packa kataloger. Det var kul, fast tungt. Katalogerna är ju inte de lättaste direkt :) 

Måste jobba vidare igen, hittade en bild från min student bland arkivet här på jobbet med. Ruligt, saknar min sofi som flyttat till japan nu :( Aldrig en lugn stund

Godmorgon peppz! 

Vaknade för drygt en timme sedan, har haft fullt upp ända sen i söndags förra veckan och har fullt upp tills nästa söndag med. 

Kan ju börja med att förra söndagen (för en vecka sen) hoppade jag in för att jobba på macken i ett par timmar. Sedan jobbar jag på viron på vardagarna, igår ringde chefen och frågade om jag kunde jobba igår och isag och självklart ställer jag upp. Så igår på morgonen fick jag stressa in i duschen, åka och hämta säng, jobba och komma hem till kräftskiva. Var så otroligt trött och somnade halv 9, vaknade idag för en timme sen runt halv 8 och vid elva ska jag iväg och jobba igen. Trött chey är vad jag är, men pengar är pengar. Man får aldrig för mycket av det och jag älskar att jobba faktiskt. Är så pengq galen så det finns inte haha ;) 

Bilden är igår från kräftskivan, alla åt kräftor men jag åt lax :D mumsigt


Upp