Yohanna Photography

försenad födelsedagspresent

Igår mötte jag upp min kära vän Alexandra för att umgårs lite efter jobbet hemma hos mig, när jag kliver ut ur bilen ger hon mig värsta söta presentpåsen. Rosa och allt, blev super glad. Kollade in grejerna i påsen och upptäckte att allt var rosa, precis som jag älskar och även den bästa saken i hela påsen var ett saftglas med lock och sugrör som jag har velat ha i kanske två år nu. Letat röven av mig överallt och aldrig hittat, men så hittar min kära vän det och köper det till mig. Vet inte ens om hon visste att jag letat efter sådant men blev så otroligt glad, dessutom var det en mustasch på burken vilket var ännu roligare. Åh så glad blev jag. 
 
I påsen innhöll det endast rosa saker och det var godis, suddigummi, pennskrin, slime, 10 glownstick (sådana som lyser i mörker i olika färger), glasburken med lock och sugrör och en diskborste haha. Så roliga saker, älskar allting jag fick. Även påsen för den är så himla fin och är även från victoria secrets. Tack min kära vän Alexandra, du är bäst. Nästa år är det din tur att bli bortskämd med student, födelsedag m.m. Precis som jag blivit av dig detta året, fina bästis. 
 
 

inget internet + jobb

Ahusch ja, gud vad jag bloggar dåligt. Och gjort en väldigt lång tid, mycket är för att jag jobbar varje dag. Och när jag kommer hem har jag ingenting att blogga om eller tagit nya bilder. Var i Växjö i lördags och shoppade med min bror, åkte även till papi för lite födelsedagsfirande. Sedan åkte jag på bilträff och kom hem väldigt sent in mot natten, helt klart en mysig dag. 
 
Jobbar förövrigt 06.20-14.50 denna veckan så har ingen tid eller något internet för tillfälligt hemma heller. Måste mobilblogga och vill inte slösa allt för mycket på mitt internet då jag redqn har fått fylla på det denna månaden en extra gång utöver det jag redan har. 
 
Saknar er alla mina söta läsare och saknar att komma in på bloggen fylld med nya kommentarer att läsa igenom och svara på. Så tycker ni kan kommentera vad ni vill läsa om, kanske bloggtips? Fototips? Designtips? Favoritplagget eller något. Vad som helst, kommentera med massor med ideér så ska jag fixa inlägg åt er :) puss!
 
Bjuder på en bild från arkiv, kanske inte den snyggaste men den får duga :D
 

Birthday yay

Godmorgon, sjukt trött efter igår. Jobbade 14.50-23.50 och var henne cirka 20 i ett på natten. Somnade dock inte förens cirka halva två inatt. Vaknade kl sju och nu ligger jag i sängen och glor på big brother. 

Idag fyller jag 19 år, helt sjukt. Är ju van vid att vara 18 ;) men nu är jag ett år äldre och det är ett steg närmare 20 iallafall :). 

Blir jobb idag med samma tid, undra om jag måste ha energidricka ikväll med eller inte. Får köpa och se om det behövs. flytta hemifrån?

Eftersom jag fyller 19 år imorgon (Tisdag) och denna veckan jobbar mellan 14.50-23.50 så kunde vi inte fika och fira mig på min födelsedag. Så igår kom mormor och morfar samt gammel mormor och en familjevän över till oss, käkade lite tårta och sånt. Fick ett hyffsat stort paket av min familj, tog dock ingen bild när den var inslagen MEN GUD vad fint den var inslagen. Älskade paketet och ville egentligen inte öppna den då den var så fin. 
 
Iallafall, när jag hade tagit bort paketpapprets så var det en låda där det står "Flyttlåda" på, så man blev lite skämtsam om att jag skulle få en låda för att flytta hemifrån i. Haha, roligt faktiskt. Men lådan var såklart inte tom, utan vill ni veta vad som var inne i lådan? Jo, typ grymm saker. Som grytlappar, bunkar, bakformar i silikon, leggins i tre olika färger (fråga inte, mamma visste inte heller varför hon köpte dem men haha coola färger), bestick och ett dyrkgärn. Sånt man typ häller av spaggeti typ, så nice. Allt i färgerna rosa och lila, blev jätte glad verkligen. Har sagt att jag har velat ha grejer till att flytta hemifrån och det var precis det jag fick. Så fina sakerna var. 
 
Vet inte vart man hittar sakerna, men bör nog inte vara i så ovanliga affärer iaf :)
 
Upp