Valborgsafton

Nu blir det en mobilbloggning, sitter hos mormor och morfar just nu. Ikväll blir det inget party för min del, rätt skönt att bara tar det lite lugnt. Även mackan och marianne är här så massa prat och lite fika, mycket mysigt! 

Bella var eldvakt och vi eldade lite bara på baksidan, lite kvistar osv. 


2

Vill du också få testa produkter gratis?

När jag internet surfade här om dagen hittade jag en sida som heter LikenShare, det är en sida från norge (men den finns även på svenska) där man får testa produkter gratis. Man får mail om olika erbjudanden och får anmäla sig om man vill testa produkten, jag har fått min första produkt att testa redan dagen efter men har inte hämtat ut den i affären ännu. Får göra det nästa gång jag är på maxi, tror det var typ diskmedel eller något.
 
Man behöver inte ha en blogg för att få vara medlem eller testa produkter, det är helt gratis alltihopa. Det enda är att du måste antingen ha blogg, facebook, instagram eller liknande tjänster dem ber om. Jag fyllde endast i blogg, facebook och instagram så det är därför jag bara kommer ihåg dem. Men jag vet att det var många fler tjänster man kunde fylla i att man hade. 
 
När man har fått chans att få en kupong och hämta ut en gratis produkt i affärerna så måste man göra facebook inläg, blogginlägg eller instagramma om produkten och sedan kopiera länken till inlägget och skicka in till företaget och så är det färdigt. Väldigt praktiskt och roligt!
 
Nu är det så att man fick anmäla sig för att få ta del av en värvningstävling, herrejössen SÅ KUL! Jag blev antagen och nu är det mitt jobb att få så många som möjligt att värva sig genom min länk. SNÄLLA bli medlem genom min länk, tar cirka 1-2 minuter och är som sagt helt gratis. Vem vill liksom inte testa gratis saker?
 
Klicka på bilden eller här för att registrera er på hemsidan!
 
2

I love...

Fick hem produkter från märket  I love... i lukterna Coconut & Cream. Om jag ska vara helt ärlig så älskar jag cocosnöt osv men dessa lukterna var inget att hänga i granen, jag mådde jätte illa när jag kände doften. Det var jätte tråkigt för trodde verkligen att det skulle lukta gott. Blev jätte besviken faktiskt då jag hört att många gillar märket I love... men nä, detta var första och sista gången jag köpte av detta märket. Tur jag vet andra produkter som luktar underbart så det gjorde mig inte jätte mycket ändå, jag har sålt vidare produkterna och hoppas nya ägaren iallafall tyckte om det ;)
 
 
 
6