Nyårsafton

Idag mina vänner är det nyårsafton, dagen folk dricker sig fulla, skjuter otroligt mycket raketer och pussas vid tolvslaget. Idag blir det mestadels bara umgås med familjen, äta middag och sen senare ikväll drar jag mig mot min kompis Jenna och hennes pojkvän för att bara ta det lugnt och bara vara. Vi få se om jag är uppe vid 12 eller om det blir tidig kväll, orkar inte med en massa festande och sånt crap. Vi ses nästa år babes, love you all och tack för alla fina kommentarer på sistone. Värmer mitt hjärta otroligt mycket, puss!
 
bilder från förra året : )
 
2

Inspiration

Har inte hunnit ladda in några bilder på min dator på ett par dagar, så har inga bilder att blogga om. Gillar inte att lägga ut gamla bilder heller som är tagna inom de närmaste, så får bli en inspirationsbild så ses vi imån igen. Nytt inlägg varje dag! : )
 
 

Nya tillbehör

När jag var på Gekås i Ullared förra veckan köpte jag en ny datormus och skylplatta, då min datorfläkt börjat låta och min gamla mus började lagga typ kände jag att det var dags. Jag köpte högtalare från samma märke och dem är hur grymma som helst, tyckte det var likabra att köpa kylplattan och musen i samma märke och jag är faktiskt ganska glad att jag gjorde det. Min fläkt har inte börjat låta någonting sen jag kopplade in kylplattan vilket är riktigt bra och musen är snabb, skön att hålla i och man kan byta hastighet på den snabbt och enkelt genom att knapptryck på själva musen. Det gillar jag verkligen, även om sladden är orange och den är mer röd då jag är ett fan av blekt röd (rosa såklart) men det funkar, det syns ju knappast mycket plus att mitt tagentbord på laptopen lyser rött när datorn är igång så det är najs. Men letade faktiskt på nätet innan Ullared besöket ifall det fanns rosa kylplatta och datormus men hittade ingen i samma märke. Vill att det ska matcha liksom.. ;)
 
Kylplattan kostade 129kr tror jag och musen 199kr :)
 
 
2