Yohanna Photography

Tjäna poäng genom att handla på internet

För ett tag sedan blev jag medlem på en sida som heter bonusbay.se där man kan samla bonus genom att handla på online butiker så som Nelly, Zalandor, CDON och många flera. Jag har varit medlem här ett tag och samlat ihop 100kr än så länge, sidan fungerar helt enkelt genom att man blir medlem på bonusbay.se. Väl där inne finns det flera hundra butiker man kan klicka på för att komma till deras hemsida, man genomför ett köp och om vi tex. säger såhär. Om du klickar på Nelly så får man 4% bonus på ett köp, och då köper du något för 100kr och får du 4kr i bonus. 
 
När du har samlat ihop bonus till 150kr kommer bonusbay.se betala ut till ditt bank konto eller paypal konto vilket du nu har valt att dem ska göra. Egentligen behöver man faktiskt köpa speciellt mycket för att komma upp i 150kr, du kan självklart vänta tills du har mer än 150kr men man måste ha minst 150kr innan man kan få en utbetalning. 
 
Som jag skrev har jag redan samlat ihop till 100kr och det gick super fort. Så vill ni bli medlemma och tjäna en slant på att ni online shoppar så bli medlem här eller på bilden nedan! :)
 
 
 

personligalmanacka.se

Någon av er som har en personligalmanacka? Jag bara älskar dem, det gör livet roligare med något man själv valt att designa utseendet både ute och inne i almanackan. Jag beställer en varje år från personligalmanacka.se och jag väljer alltid samma modell, vilket är den stora liggandes som har storlek 210x142mm. Den kostar 325kr och är lagom stor, gillar även att den är liggandes. 
 
Väl inne när man ska designa en egen almanacka så finns det massor med färdiga motiv att välja som framsida och baksida, men annars kan man göra som jag och ta en egen bild och ladda upp. Jag tycker faktiskt det blir finare och roligare då, även färger kan man välja mellan. Inne i min personligalmanacka har jag valt så mycket rosa det bara går för som de flesta vet bara älskar jag färgen rosa. 
 
Man kan göra hur mycket som helst, jag har tex. valt att dem ska lägga in alla "högtider" så som fettisdagen, när man får sätta på dubbdäck, när det är midsommar m.m. Jag har inte så bra koll på datum förutom julafton, nyårsafton och alla hjärtans dag. Typ de enda datumen jag kan utantill ;) Så därför är det perfekt att ha sånt i almanackan utan att behöva ta reda på alla datum och sådant själv. 
 
Vill ni också ha en personligalmanacka? Ta och kika in på deras hemsida personligalmanacka.se och beställ redan idag, beställningen är både rolig att utföra och det tar bara ett par dagar så har du den i brevlådan. 
 
Fler saker man kan beställa på personligalmanacka.se är:
Almanacka, skrivbok, väggalmanacka och tillbehör såsom: snyggt skinnfodral, presentkort, penna i snygga färger, gissa vilken färg jag har? ;) rosa såklart!
 
Här är min personligalmanacka : )
 

The sims 3

Finns det inget kul på tvn ikväll eller något att göra tänker jag spendera min lördags kväll med att spela sims 3. Jag har ju alla sims 3 och min sim vill ta alla examerna på Universitet och även få alla färdigheter vilken jag har att göra. Dock saknar jag lite de där affärs livet som finns i sims 2 när man kan ha en egen affär och sälja vad man vill i. Men ska tydligen komma något liknande till sims 4 och vill ha det. Längtar tills jag får spela det, yay! 

Har jag några simsnördar som läsare? Jag älskar sims : ) påkörd kvinna utan tankar

HEY PEPPZ! 
 
Var ett tag sen jag la upp någonting nu, men varför blogga om man varken har nya bilder eller någonting att berätta? En blogg ska inte innehålla tråkiga inlägg, utan roliga. Ni får stå ut med att mitt liv består av att chilla i min onepiece och inte gör ett skit om dagarna mer än att spela i stort sätt. YAY inga roliga inlägg då inte, boring.
 
Kan berätta en sak iallafall, höll på att köra på en kvinna idag. Suck, blir så trött på folk ibland. Kör i max 20 km/h och på min vänster sida lite längre fram är det en kvinna som hoppar ut ur bilen och har ryggen mot mig, jag fortsätter köra på ettans växel väldigt sakta och för att vara berädd med foten på bromsen. PRECIS när jag är brevid henne, så går hon ut. OCH JAG, jag tvärnitar och får mamma brevid mig livrädd medans jag sitter och bara glor på kvinnan som precis höll på att bli påkörd, jamen det är ju egentligen inte mitt fel. Hon får skylla sig själv om hon är dum att inte kolla sig för innan hon går ut på vägen, jag var snäll. Jag bromsade, vill ju inte få blodfläkar på mammas nytvättade bil ;) *HOPPAS ALLA FÖRSTÅR IRONIN* Iallafall, kvinnan ser livrädd ut och förhoppningsvis tänker sig för nästa gång, för nästa bilförare kanske kör i 30/40 km/h som de flesta gör där och inte ser att du kvinna, kanske är dum nog att göra som du precis gjorde och ha foten på bromsen ifall ifall. 
 
Känner mig sjukt irriterad på kvinnan faktiskt, hade jag kört på henne hade det varit mitt fel. Fasten det är hennes fel att hon inte ser sig för och dessutom tänker korsa en bilbana och inte övergångsstället 3 meter bort. Men men, så länge hon inte gör om det framför mig, är jag glad! 
 
Jag saknar sommaren, snälla. GE MIG VÄRME!
 
 
Upp