Yohanna Photography

Cupcakes

För ett tag sen var Jenna hemma hos mig, vi möttes på maxi med panik om suget efter att baka cupcakes. Det blev citron och chokladmuffins med rosa och blå topping på dem. Attans vad goda de var, och fina dessutom. Det värsta var när vi gjorde för lite topping och fick blanda ny, råkade hälla i alldeles förmycket färg så den blev lite mörkare haha. Och det roligaste var att precis efter jag tagit dessa bilder så tappar Jenna sin nya iphone 6 rätt på en av muffinsen, haha. Så roligt, älskar min fina vän.
 
 

studentfotografering och en häst

Förra veckan fotograferade jag fina Moa och hennes häst, temat var student då hon tog studenten på min förra skola i början av juni. Det var en extremt varm dag, jag höll på att svettas bort så varmt det var. Vi gick en runda i skogen och stannade på ett ställe där man även kunde gå ner i vattnet. Där var vi runt en timme skulle jag tro och det var både roligt och inspiererande då jag inte fotograferat hästar så innan. 
 
Fick en hel del fina bilder och har valt ut mina absoluta favoriter från dagen, kommer fota Moa och hennes häst fler gånger. Underbara både två är dem.
 
Vad tyckte ni om bilderna? Åsikter tack : )
 
Upp