Yohanna Photography

smoothie

Åh, jag är nog inte ensam om att verkligen älska smoothies. Både på sommaren, vintern, våren och hösten. Jag gillar för det mesta skogsbärs smoothies, ofta innehåller dem jordgubbar, banan, blåbär och yogurt. Det var det som denna innehöll iallafall, inga tillsätter med socker eller tydligt. Endast de socker från bären och från yogurten. 
 
Dock gör jag alltid för mycket, jag orkar inte dricka upp allt och lilla syster får oftast ta resten. Men det gör hon mer än gärna då hon bara älskar smoothies, precis som sin stora syster. 
 
 

Dop för melker

Vart anställd av en vännina till min mamma som fotograf på hennes sons dop idag, det var väldigt mysigt och roligt. Lilla Melker fick han heta, så söt. Kändes nästan som jag tillhörde familjen/släkten för var inte nervös och kände mig verkligen välkommen. Alla var väldigt trevliga och Melker hade så underbart stora och fina ögon, trodde jag skulle smälta. Linn får verkligen hålla koll på han för alla tjejer kommer springa efter honom. 
 
Lite bilder från dagen.
 
 

American pancakes

Idag är jag ensam hemma med min 6åriga lilla syster Isabella, vi valde att göra det till något lyxigt när det ändå är Onsdag osv. Vi körde på American pancakes och jordgubbar till som jag köpte på maxi här om dagen, vi toppade det även med sirap. Nom nom så gott, och mättande.
 
Älskar syskontid ensamma hemma!
 
 

gifflar

Ställde mig och bakade gifflar idag med nutella som fyllning och självklart rosa pärlsocker. Nom nom nom vad goda de var, helt magiska. Just lovin it. 
 
 

våren kommer sakta

Snart är våren här, har redan tagit fram min vårjacka och laddat upp med mina solbrillz. Solen tittar fram titt som tätt och jag vill ha denna varme så jag kan hänga upp min vinterjacka i gaderoben och inte behöva använda den förens om ett par månader. Åh, snälla vår. Kom fortare. 
 
 

Överraskningskalas

För två månader sen fick jag ett medelande av en klasskompis jag gick med på gymnasiets mamma om att hon skulle ha ett kalas för henne och Sofi. Och Sofi fick inte veta att hennes mamma hade kontaktat mig ang ifall jag å några av Sofis kompisar ville delta på kalaset. 

Utan tvekan ville vi det så jag, Jenna å Moa planerade vad vi skulle köpa och sedan åka dit nu i lördags. Vi hade inte träffat Sofi sen i september och när vi kom å när Sofi såg oss blev hon så glad att hon började gråta. Snacka om lycka, vi blev också jätte glada av att se henne! 

Det blev tre rätters som var hur gott som helst och sen efter följde Jenna med mig hem och vi chillade lite. 

Mina fina vänner, Jenna, jag, Sofi och Moa som är på bilden : ) ett stycke kise

Åh vad jag älskar min fina kise, även om hon kommer ibland springades med en mus i munnen så är hon världens finaste. 
 
 

slide in my white shoes

Jag är en person som gärna går i platta skor, fråga mig inte varför men alla skor jag älskar är platta. Jag älskar Uggs och Converse, det är vad jag ungefär vad mina fötter får stå ut med helt enkelt. Men eftersom jag redan äger ett par vita Converse och ett annat par vita sneakers ( som jag förörvrigt inte kan använda, dem är lite trånga :( ) så hittade jag ett par helt grymma sneakers.
 
Vita och fina på hyllan stod dem och ropade efter mig, har sett dem tidigare och suckat efter dem varje gång jag sett dem. Tyvärr fanns det bara 37,38 och 39 i storlek kvar men jag testade 39 för jag brukar alltid få ha storlek 40. Och vet ni vad? DEM PASSADE! Helt otroligt, så jag kunde inte låta bli att köpa dem.
 
Skorna är i märket Acer, vilket jag aldrig har sett tidigare förutom på datorer. Min gamla dator är en acer och jag älskade dem. Vet ni vad det bästa är då?
Dem kostade endast 249kr, VILKET KAP! 
 
 

6 års kalas

Söndags förmiddagen kom och Bella som fyllde 6 i Januari (min lilla syster) påbörjade sitt kalas för sina kompisar som vart bjudna. Vi körde utomhus istället för inne, just för att barnen skulle kunna leka mera fritt och för ingen har dött av lite luft. Vi grillade korv, marshmallows, drack massor av apelsin saft och lekte lite lekar. Lekarna vi gjorde var fotboll, penna i flaska och lite andra små lekar som dem gjorde. Det var även en lite mer rolig sak som hände, våran familjevän Patrik ställde upp på en helknasig sak. Han satt nämnligen på en stol och barnen fick kasta en papperstalrik med grädde i hans ansikte, som ni kanske känner igen från gamla filmer på tivoli. Det tyckte barnen var otroligt roligt och alla skrattade så de kiknade. Riktigt roligt var det iallafall! Sen blev det glass och godispåsar med paketöppning. 
 
 
Upp