Yohanna Photography

London baby del 1

Den 25 till 30 Oktober åkte jag till London med min kusin, första gången jag besökte London. Tågresan och flyget var inte speciellt roligt då jag inte hade sovit något under natten, vi åkte ganska tidigt ifrån Ronneby nämnligen och inte roligt sällskap hade jag heller då min kusin sov mestadels utav vägen. Men det gick, lyckades sova en stund på flyget iallafall vilket var skönt även om jag höll på att spy hela tiden då jag är väldigt åksjuk när det gäller bil och flygplan. 
 
Första dagen drog vi oss mest bara till stället vi skulle bo på, packade upp lite och åt subway. Mycket mysigt och trevligare sällskap då kusinen var vaken ;) haha skämtosida. Men vi vandrade runt lite och bara snackade allmänt vilket var hur mysigt som helst, egen tid med kusin sådär 1136 kilometer hemifrån. Somnade rätt tidigt på kvällen och detta var en söndag när vi landade i London. 
 
Måndagen var det bara en massa shopping, vi gick på oxford street fram och tillbaka mer eller mindre, gick in i butikerna som kändes "där måste vi in i" och fönstershoppade i butikerna vi kände "där behöver vi inte gå in i" haha. Var liknande på Tisdagen och på Onsdagen så vandrade vi runt i London mestadels, kollade in Big Ben, London eye, ett par killar som dansade och gjorde trix på gatan, en liten karusell brevid och tog det lugnt medans vi på kvällen drog på en shoppingrunda igen.
 
Kommer dela upp veckan på två i text, men ni kommer nog få fler än 2 inlägg med bilder. Vi får se :)
 
 
fortsättning följer...

23 november 2015 11:52 | Resor |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas