Yohanna Photography

London baby del 2

Torsdagen var det bara shopping igen körde våra sista akutköp som Primark, forever21 och lite andra butiker som vi kände att nä detta måste jag ha, lite av ett "jag ska fundera" plagg man sett tidigare i veckan men ångrat att man inte köpt.
 
Sedan var det Fredag, dagen vi skulle åka hem. Kl 00.40 tror jag det var så tog vi tåget till flygplatsen, alltså kunde vi inte utnyttja någon tid på fredagen i London vilket var synd. Men vi chillade på flygplatsen, jag halvsov väl hela tiden, satte oss på flyget vid 6 på morgonen och jag sov nästan hela vägen då jag mådde sjukt illa och var yr i huvudet. Kom till Danmark och satte oss på tåget hem, var hemma vid 13.40 och åkte hem och sov. Var så sjukt trött efter en sån rolig resa tillsammans med min kusin. 
 
Jag är otroligt glad att jag åkte med henne, hon har varit i London en gång tidigare och kunde lite mer än tröga mig som inte kan någonting typ haha! Hon är rolig att umgås med och är lika knäpp som jag i huvudet haha, ångrar inte en sekund att jag åkte dit med henne. 
 
 
fortsättning följer...

25 november 2015 10:04 | Resor |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas