Yohanna Photography

mobilskal online

Som jag berättade för igår bara älskar jag mobilskal & eftersom jag nyligen köpte en ny telefon kände jag att jag behövde ett perfekt skal. Kan ni gissa vad det är för något? Jo, självklart är det rosa eftersom det är min favorit färg. Det är även från ett märke som också älskar rosa lika mycket som jag, men sluta fundera nu. Självklart är det ett mjukt skal från Victoria Secret, beställde hem skalet från http://www.billigamobilskal.se/ för ynkla 99kr. ALLTSÅ LÄSTE DU RÄTT? 99kr, HUR BILLIGT ÄR INTE DET?
 
Ska vara ärlig, jag bara älskar skalet. När jag var i London stod jag och funderade på det skalet men köpte ett annat istället från VS och betalade 140kr för det. Och var nära på att betala 140kr för samma skal jag likaväl kunde beställt från internet hemma för 40kr billigare, hur sjukt? http://www.billigamobilskal.se/  har faktiskt inte jätte många skal, men jag tycker det bara är bra. Jag kan tycka det är jobbigt att gå in på en hemsida och ungefär veta vad jag är ute efter och så har dem cirka 200 skal till min mobil, vem orkar bläddra igenom alla dem sidorna? Inte jag iallafall, däremot gillar jag att dem har flera märkesskal, för vem gillar inte det? Dem har tex Marc Jacobs, Michael Kors & Victoria Secret. 
 
Förutom iphone 6 skal har de även skal för många typer av mobiler, både Iphone 4-6 & 6 plus, Samsung S3-6, dessutom har dem en rad olika mobilskydd för din telefon. Jag har ett mobilskyddsplast på framsidan av min Iphone för så vitt jag vet, gillar ingen repor och speciellt inte jag. Jag har tom repat min plast så jag måste byta den igen, tänk om jag hade struntat i plastskydd och repat hela glaset? Det hade inte varit speciellt bra, jag bara älskar skyddsplast. 
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas