Yohanna Photography

20 år!

I onsdags förra vecka (2 september) fyllde jag 20 hela år, helt sjukt. Tänk vad tiden går egentligen, vad har jag egentligen hunnit med på 20 år? Det är ganska mycket iallafall. Kanske ska göra ett inlägg om 20 år, vad som hänt och lite sådant? Kommentera eller något om jag ska göra ett sådant inlägg. 
 
Iallafall, i lördags tog jag hem släkten för paj och tårta. Det var himla mysigt, mycket skratt och fina presenter fick jag. Dock har jag inte tagit kort på presenterna ännu, fyskäms. Det får jag göra imorgon, nu är det för mörkt. Fick iallafall en massa otroligt fina blommor, pengar, knivar, slushmaskin och ljuslyktor. Har inte fått allt ännu för har inte firat med papi med familj ännu, det ska jag göra på lördag. Så ni får vänta med bilderna på de tills efter helgen, hoppas det går bra. De enda bilderna jag har är på maten och tårtan, haha sen några sexiga bilder på min kusin. Glömde helt bort kameran och mobilen under kalaset, vilket är tråkigt för hade varit kul med lite bilder på släkten. Men det får bli en annan gång, jag hade iallafall otroligt roligt och är jätte glad för alla som kom. Fina människor jag har i mitt liv, älskar när man träffar släkten. 
 
Jag märker själv på bilderna att jag inte alls är lika bra på att fotografera längre, usch. Det var verkligen hur lång tid som helst som jag fotade, måste verkligen börja fotografera igen : )
 
 
 
 
 
Upp