Yohanna Photography

Pink is the new black

 
Har ni sett denna skönheten från Makeup Revolution tidigare? Det hade inte jag, förens jag klickade hem den. Hur vacker? Ok, jag ska faktiskt erkänna. Jag beställde hem den enbart för den var rosa, men färgerna i paletten var ändå riktigt vackra. Jag har testat ett par utav dem och dem är bra pigmenterade och jag gillar paletten mer än bara färgen på paletten, är helt kär. 

Blushing hearts

 
Beställde hem sminkborstar från Real Techniques, behövde lite nya och fräsha ögonpenslar. Blev även en riktigt fin blush från makeup Revolution, den är så otroligt fin och älskar den lilla asken den kommer i. Ni som undrar så är sminkväskan ifrån Victorias Secrets som jag köpte i London, älskar den sminkväskan.

The Cheeky Trio

 
W7 - The Cheeky Trio är en palett med innehåll för skulptering, rouge och highlightning. Älskar hur rougen är lätt på kinden, ger otroligt fin färg och kombinerat med highlighten blir det perfektion. Detta är en av mina absoluta favoriter, inte nog att den är otroligt billig dessutom. Den är riktigt pigmenterad och man behöver ytterst lite för att få färg i ansiktet. 
Upp