Yohanna Photography

water water water

 
I sommras satt vi vid poolen och kollade när vissa badade, hade med mig kameran för en gångs skull och kände för att fota lite vatten bilder. Som ni ser i vänstra hörnet är det en fot haha, fick be en kompis att skvätta lite så jag kunde få några snygga bilder. Även om hennes fot syns så gillar jag ändå bilden nått extremt, tycker den är härlig ändå. 

Bilder från midsommar

Näst bästa kvällen under hela sommaren var lätt midsommarafton, vi åt tacobuffe, drack massa cola (och annan vuxendricka) och dansade in mot midnatt. Jag hade så otroligt roligt och skrattade en hel del, dock var det otroligt varmt så man fick gå ner till sjön där bilderna av Matilda är tagen för att svalka sig lite. Vilken härlig kväll, kommer aldrig glömma den kvällen. 
 
 

3 månader senare..

Oj, det var tre månader sen jag var inne här och la upp nått. Ni kanske förstår, jag har inte haft tid att varken fotografera eller tänka på bloggen under sommaren. Har haft full rulle hela tiden nästan, jobbat varje dag, efter jobbet dragit iväg och umgåtts. Ja lite sådant, ni undrar säkert hur jag haft det på high chaparral. Det har varit blandade känslor, både bra och dåliga. Men för det mesta har det varit bra, jag saknar alla mina vänner därifrån och hoppas jag träffar dem snart iallafall. 
 
Kommer mer bilder inom kort, bjuder på en bild från stranden en varm dag. 
 
Upp