Yohanna Photography

Makiash makeup

Inlägget är i samarbete med Makiash. 
 
Fick ett paket från Makiash som är en hemsida med smink från sitt egna märke, inte jätte mycket produkter men jag hört otroligt bra om deras produkter så vart sugen på att testa. I paketet innehöll det fyra produkter, ett löspuder, två ögonskuggsborstar och en primer. Jag har testat dem alla fyra och tycker den var riktigt bra faktiskt. 
 
 
1. Perfect Finish Loose Powder Transparent
Ett löspuder som inte bara luktar gott, utan det är otroligt fint vilket gör att det lägger sig fint under ögonen där jag använder produkten. Blir inte kakigt som jag upplevt flera andra löspuder blir, utan det lägger sig fint och smälter in i huden bra. "Pudret är full av naturliga ingredienser så din hud blir inte bara mjuk och lysande, utan det kommer åt på insidan också". Vill ni läsa mer om det eller köpa det, klicka här. 
 
2. Tool 8 Eyeshadow Blending Brush
Denna borsten är smal och väldigt fluffig vilket gör att det är lätt att blanda och sota ut ögonskuggan, den är otroligt len och gillar den verkligen. Jag har även testat att använda den som en highlighter borste och den funkade väldigt bra där också, men den passar bättre för ögonlocken. Vill ni läsa mer om den eller köpa den, klicka här. 
 
3. Tool 7 Large Eyeshadow Brush
En lite plattare och bredare borste än den andra, denna använder jag mest för att lägga ögonskugga med hårda kanter och mer över hela locket. Som första borste när jag börjar med ögonskuggan, den tar emot ögonskuggan väldigt bra och fastnar inte på borsten utan den lägger sig bra på ögonlocken. Denna är väldigt bra också om man vill blenda/sota väldigt stora områden på ögonlocket. Vill ni läsa mer om den eller köpa den, klicka här. 
 
4. Primer Fresh & Matt
En kylande primer som jag upplever på min feta hy att den håller sig väldigt länge matt och inte blir glansig som jag ofta har problem med att jag blir i ansiktet. Den luktar gott och jämnar ut min hy, eftersom den är fettfri passar den mig med oljig hy väldigt bra. Jag märkte även på min näsa där man ofta har porer som kan synas att dem "försvinner" lite mer än anda primer jag haft. Vill ni läsa mer om den eller köpa den, klicka här. 
 
 
Jag har testat produkterna ett par dagar nu och jag skulle verkligen rekommendera löspudret, jag har testat flera löspuder och tycker detta är det bästa av dem alla som jag testat. Även om priserna kan se höga ut, vilket jag tycker är normal priser om man vill ha vad man betalar för så får man ganska mycket produkt för priset. Detta löspuder bland annat kommer jag kunna ha i säkert ett år, och primer lär hålla ett bra dag då jag inte behövde ta så mycket för att täcka hela ansiktet. 
 
Jag skulle vilja testa mer utav deras märke i framtiden och om ni äger något från Makiash så lämna en kommentar om ni vill tipsa om någon speciell produkt eller bara vill berätta vad ni tycker om dem. 

13 december 2016 15:11 | Smink |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas