Yohanna Photography

fem favoriter från 2015

Hej mina fina läsare, satt och kollade igenom mina bilder igår och ville så gärna dela med mig av dessa fem bilderna. Det är mina favoritbilder från 2015 och jag bara älskar dem, jag vet inte redigt varför men tycker dem är himla snygga bara.
 
Den första bilden föreställer mina nyaste nagellack från O.P.I, älskar de ljusa, har redan två av de röda så alltid bra med dubletter. 
 
Den andra bilden föreställer min katt, hon brukar alltid ligga i hallen och sova. Så en morgon när hon gjorde de terroserade jag henne med kameran, efter en stund blev hon trött på mig och gick. haha, älskar den bilden och har även framkallat den. 
 
Den tredje bilden föreställer min lilla syster Isabella, hon är 7 år och älskar att stå framför kameran. Jag brukar fota henne då och då, ibland är hon mer lydig och ibland vill hon bara fula sig på bilderna haha. 
 
Den fjärde bilden föreställer min underbart goda varm choklad jag gjorde i vintras, drack de flera gånger och lika gott varje gång. Toppade det med grädde och lite kakao, sedan ner min favorit skeden och ibland ett sugrör.
 
Den sista och femte bilden föreställer mig, på en bro i London. Besökte London i höstas med min kusin där vi tog lite bilder på varandra, står och kollar mot Big Ben och London Eye som är framför mig. Nästa gång jag besöker London kommer det bli fler bilder från den bron, tyckte det var ett bra ställe. Mycket ljus och fin bakgrund. 
 
Vilken av dessa fem bilderna tycker ni är finast? Låt mig veta i en kommentar : )
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas