Yohanna Photography

valentines day

Idag är det kärleksdagen i luften, alla hjärtans dag. Har man en partner så är det mest troligt att man umgås med henne/honom. Man kanske hittar på något mysigt, glo på någon film och äter något gott. Eller så är man med familjen, äter stor middag och bara är med varandra. Sen finns det väldigt många singlar, inklusive mig själv. Många är depprimerade för dem är singlar eller så är dem som jag, glada att inte behöva bry mig om att jag är singel. Varför är det så viktigt att vara i ett förhållande på såna hära dagar egentligen? Alla hjärtans dag betyder inte att man ska ha någon partner, det är mer för att det är en dag man ska visa sina vänner och familj lite extra kärlek. Eller ja, en partner om man nu har det också.
 
Jag kommer gosa med min lilla syster ikväll lite extra och glo på farmen, vi kanske äter något gott hemma eller så struntar vi bara i dagen och bete oss precis som vi brukar.  Men är du en sådan person som har ett förhållande och fortfarande inte vet hur ni ska göra det speciellt ikväll? Då har jag några tips till er så än är det inte försent att hitta på något, behöver ju aboslut inte vara med någon man har ett förhållande med. Kan likaväl göra det med en kompis eller någon i familjen. 
 
 1. Gå på bio, man behöver inte vara tillsammans för någon för att gå på bio. Denna dag är utmärkt att sätta sig ner i en biosalong, äta lite popcorn och dricka läsk. Titta på någon bra film, kanske går det någon film du velat se länge? Passa på idag då!
2. Äta på resturang, varför inte gå ut och äta på din favoritresturang? Ingen ogillar väl mat? Dessutom, mycket roligare att gå på resturang om man har bra sällskap. 
3. Baka något gott, de flesta gillar precis som jag att äta något gott ibland. Så varför inte ställa sig i köket och baka lite? Jag funderar på att baka kladdkaka ikväll, bara för att det är så gott. Har inte ätit det på flera månader hehe. 
4. Ha spa hemma, man behöver inte ha badkar eller vara två för att göra det avslappnade och mysigt i badrummet. Har du ett badkar kan du alltid lägga dig i ett varmt bad med något gott att dricka, men har du inget badkar kan du alltid duscha, raka benen, göra inpackning och bara slappna av. 

14 februari 2016 15:16 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas