Yohanna Photography

Lite frågor..

1. Vilken är din favoritparfym? 
- Det måste vara en av mina body mist från Victoria Secrets om det räknas? Pure seduction, jag bara älskar doften. Den luktar melon, plommon och fressia. Har nog aldrig kännt en godare doft, inte nog med att jag verkligen älskar melon utan att gå runt att dofta som denna är himel riket. Har ni inte luktat på den, är det dags att göra det.  2. Bästa lånpannekakan?
- Antar du menar kakor i långpanna, det måste vara kärleksmums. Fast utan kokos, och massa klet och mindre kaka hahah. Jag avskyr kokor och jag är inte jätte förtjust i själva kakan, men glasyren uppe på. NOM NOM NOM.
 
3. Funderat på att skriva nått annat än bloggen? En bok typ kanske?
- Haha, nej aldrig funderat och kommer nog aldrig göra det heller. Jag gillar inte att skriva speciellt mycket, tycker mer det är roligt att visa mina bilder. Det är enbart därför jag har min blogg, för att visa mina bilder.
 
4. Hur kommer det sig att du började blogga?
- Oj, minns inte när jag började blogga. Var någon gång 2008, skapade en blogg för såg andra äga en. Jag skrev lite i perioder, ibland skrev jag varje dag, flera gånger om dagen. Ibland hade jag uppehåll i flera månader, har bara funnits kvar och nu försöker jag göra ett inlägg varje dag och visa mina bilder.
 
5. Har du några husdjur? - Ja, jag har en kisekatt. Hon har numera sen ja var i London flyttat över till min mormor och morfar som jag bor granne med, haha. Dem behöver henne mer än jag, dessutom är det lugnare där. Inget massa spring och stim där inte, men hälsar på henne ibland och pussa lite på henne.  6. Favoritdjur?
- Måste jag enbart välja en? Jag älskar katter, hästar, zebror och pandor är min största kärlek. Jag äger en katt, jag har ridit nästan hela mitt liv men slutade för ett par års sedan och mamma hade även häst när jag var liten. Zebror älskar jag mycket för dem liknar hästar, men är unikare. Dem är randiga, och jag älskar zebra mönstrat. Pandor, pandor pandor. Vad ska jag säga? Dem är utrotningshotade och är så otroligt fluffiga, små björnar jag bara älskar. När dem är små alltså, när dem är stora blir dem lite läskigare haha. Men innan jag dör, ska jag krama en panda!
 
7. Rider du/gillar hästar?
- Som jag skrev ovan, jag har ridit. I många år, men slutade när jag skulle börja sista året på högstadiet. Jag kände att jag inte utvecklades och ridskolan jag tillbringade måndagarna på blev sämre och sämre. Jag kommer dock alltid älska hästar, har haft ett par medryttar hästar men dem har inte kännts redigt rätt för mig sen tröttnade jag helt på det.
 
8. Tycker du om manga/anime? - Usch nej, gud vad tråkigt. Haha, aldrig fattat grejen med det. Men det är ju en smaksak :)
 
9. Favoritbok? - Eftersom jag inte gillar att läsa böcker, gillar mer att läsa bloggar och sånt. Men minns i skolan så läste jag alla böckerna i serien "Zeina och Nalle". Dem tyckte jag var riktigt bra, lite barnsliga men bra. Jag skulle inte tacka nej till att läsa dem igen, haha.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas