True Mystic Volume Mascara

Detta är ett samarbete med Lumene
 
Har ni hört talas om True Mystic Volume Mascara innan? Det hade jag inte heller förens jag fick hem den i brevlådan och testade den. Den kom i en förpackning som tyvärr var väldigt tillknycklad så blev lite besviken, men asch det är ju bara kartongen. Öppnade den och testade den, trodde först det var gubbe huvud på mascaran men såg sen att det inte var det. Jag gillar hellre när det är gummi istället för som en vanlig mascara, vet inte redigt vad det heter men hoppas ni förstår vad jag menar haha. 
 
Jag testade den direkt, slängde på mig lite smink och drog den mot fransarna. Ärligt, den var inte så dålig. Jag har testat bättre mascaror, men denna duger så väl när man inte vill använda sin dyra och man kanske ska använda lösögonfransar för då syns ju sina egna inte lika mycket. Funkar även som vardags mascara men kan inte säga att det är en för lite finare tillfällen som tex kalas, fest och så vidare. 
 
Ni kan köpa mascaran på Åhlens för 149kr men ordinarie priset är 179kr fram till 16 februari, jag kommer köpa mascaran fler gånger om jag inte vill ha någon dyrare lite bättre. Hade nog älskat mascaran om den hade haft gummi istället för vanlig mascara huvud. Men jag är nöjd, och förlåt men hade väldigt svårt att ta en rättvis bild på mascaran när jag hade den på mig. Finns en bättre bild på min instagram isåfall det är intressantare. 
 
Är ni intresserade att läsa mer om mascaran och företaget? Gå in på Lumenes hemsida
 
5
Sarah

Kul me tips :)

Svar: Jaaa : )
yohanna freakin' svensson ♥

Patricia

Jättefin blogg! (:

Svar: åh tack fina du! :*
yohanna freakin' svensson ♥

johanna

vilken fin blogg du har!

Svar: Men tack så himla mkt :)
yohanna freakin' svensson ♥

Amanda Jona [SPONTAN]

Kul att få läsa :)

Svar: Tack : ) vad kul!
yohanna freakin' svensson ♥

Maja

Spännande! Får nog bli nästa mascara inköp :)

Svar: Ja men varför inte likaom, glöm ej att erbjudandet bara är till den 16e om du vill ha den för 149kr, annars kostar den 179 eller 169kr. Minns inte nu haha : )
yohanna freakin' svensson ♥