Yohanna Photography

10 snabba frågor om mig

 
1. Vad är ditt fullständiga namn? - Yohanna Rebeca Helena Svensson
2. Hur gammal är du? - 20, fyller 21 den 2 september.
3. Vart bor du? - Ronneby, en liten byhåla i blekinge.
4. Berätta om din familj? - Som de flesta människor så har jag en pappa, mamma, styv mamma, styv pappa och många syskon. 
5. Beskriv ditt utseende? - 167cm, långt brunt hår med rosa/lila dip dye, bruna ögon. 
6. Tor du på kärlek vid första ögonkastet? - Jag tror inte på själva kärlek, men jag tror på att man kan falla för någon vid första ögonkastet. Man blir inte kär, men hjärtat dunkar lite extra iallafall. 
7. Har du någonsin haft ett förhållande? - Jajamen, 4 seriösa och många oseriösa haha. 
8. Vad gör du om dagarna? - Just nu har jag inget arbete, så söker jobb hela tiden, jobbar med bloggen och drömmer. 
9. Hur beskriver man dig som person? - Jag kan nog uppfattas väldigt otrevlig ibland, men det är verkligen inte så jag menar i nästan alla sammanhang. Men jag är oftast väldigt glad, positiv, knasig och omtänksam. Jag älskar allt som är rosa, luktar hallon och är en riktig datanörd. Jag bryr mig inte om ifall jag skämmer ut mig, råkar rapa öppet bland folk eller snubblar. Jag ser det mer som en rolig grej, ramlar jag och inte slår mig allt för mycket skrattar jag hellre åt situationen än skämmas. Man måste våga bjuda på sig själv, vara framåt och glad för att komma vidare i livet. 
10. Vad vill du med din framtid? - Jag vill helst tjäna mycket pengar såklart, så jag kan åka och resa mycket. Hitta någon fin kille att spendera mitt liv med, kunna ha fotografering som hoby där jag fortsätter göra fotojobb i mellanåt när jag känner för det. Jag hoppas även att jag i framtiden har gått ner i vikt, nått den vikten jag vill ha och är nöjd med mig själv. Mer hälsosam och äntligen kan ha på mig kläder jag i dagsläget aldrig skulle kunna använda. Och vet ni vad? Min resa har redan börjat, jag har börjat min viktnedgång och slutat med 99% av allt onyttigt, men ibland måste man kunna unna sig med nått litet. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas