Yohanna Photography

2015 bästa filmer

Eftersom jag älskar att kolla serie och filmer så tänkte jag lista en lista på 10 bästa filmer som kom ut 2015 och gillar ni någon av dessa filmerna? Låt mig veta i en kommentar! :D
 
1. Pitch Perfect 2
- Som en älskare av PP så förväntade jag mig att 2an skulle vara bättre än 1an, då jag inte tyckte ettan var så otroligt bra. Den var bra, misstro mig rätt. Men förväntade mig mer av tvåan och det gjorde jag rätt i, tvåan var såååå mycket bättre än ettan. Den var inte lika långtråkig och hade mer skratt och nyfikenhet i sig. 
 
2. Minions
- Både jag och lilla systern avgudar dessa gula figurer, bob är min favorit. Han den lilla med två ögon, bara älskar honom. Jag har sett båda två dumma mej filmerna så detta var ett måste att se på bio, mycket riktigt så gjorde jag och syrran det. Tycker den är himla rolig, att få följa dem från början och tills dem träffade gru var ganska magiskt. Hoppas det kommer en uppföljare, isåfall bokar jag biljetter direkt på bio. 
 
3. Fast and furios 7
- Jag har sett alla 7 filmer, och när jag fick höra att detta var den sista blev jag otroligt ledsen. Jag bara älskar dem, inte nog med att det handlar om bilar vilket jag tycker är jätte kul utan att det alltid händer något i filmerna, det är spännande och farligt. Jag gillar det, tycker det är jätte tråkigt att det var sista filmen. Och slutet fick mig att börja gråta, paul walker.. behöver jag säga något mer än det? 
 
4. Hotel Transylvania 2
- Har jag nämnt att jag gillar att titta på disney filmer? Inte, okej. Jag tittar ofta på tecknat, mest för min lilla systers skull men jag ljuger om jag säger att jag inte gillar det också. Haha, kollade på ettan och var tvungen att se tvåan på bio. Den var mycket mycket bättre än ettan, varför är det oftast så för? Tycker filmerna är annorlunda och inte utöver det vanliga, gillar hur drakula vägra inse att pojken inte kan flyga och fått sina tänder ännu. Men i slutet, ÅÅH äntligen. Lilla vampyren! 
 
5. Magic Mike XXL
- Åh behöver jag ens kommentera detta? Snyggaste människan i focus och halv nakna killar? Åh, dreggel. Tyckte dock inte denna var lika bra som första filmen, kändes som det vart för mycket i denna filmen. Det hände inte jätte mycket och var mest dans, vilket det inte var i ettan. Denna blev ganska långtråkig men den är ändå fortfarande otroligt bra. Vem gillar inte att titta på Channing Tatum liksom? DREGEL!
 
6. The Cobbler
- Adam Sandler, en av mina favorit skådisar. Jag förväntade mig dock inte jätte mycket utav filmen, tänkte att den är säkert helt okej. Men faktiskt, den var mycket bättre än vad jag förväntade mig. Handlar om att han är en skomakare och när han lagar andras skor och tar på sig dem blir han dem så han kan vara vem han vill som lämnar in deras skor. haha, den är ganska rolig men gillar dock inte slutet. Det slutade alldeles för dåligt, ville ha ett mycket bättre slut :(
 
7. Paul Blart: Mall cop 2
- Kevin James är så himla rolig skådespelare, tycker han är bäst i Grown Ups och i denna filmen är han väktare i en galleria, men han får åka till vegas om jag inte minns fel och där händer det massor som inte ska hända och ah filmen är så rolig. Lika så ettan, men tvåan är mycket roligare. 
 
8. The wedding ringer
 
- Haha, så himla rolig. Att köpa en bestman för ett par dagar, oftast för just bröllopsdagen. Vem kommer ens på den iden? Så otroligt roligt, och allt dem går igenom innan bröllopet är ju helt haha. Jag säger bara en sak, ni måste se filmen.
 
9. Hot tub time machine 2
- Har ni inte sett ettan måste ni se den först, handlar om ett par killar som åker tillbaka till där stället de brukade umgås och sätter sig i bubbel poolen och inser att dem kan åka tillbaka i tiden. I tvåan åker de tillbaka i tiden med mening för det händer en sak, vill inte berätta för mycket men ni måste absolut titta på båda! Skrattar ihjäl mig varje gång jag ser filmerna. haha
 
10. Pixels
- Handlar om alla gamla spel som kommer till världen, så som Donkey Kong, Pac Man och sånt. Som vi såg i tetra när vi var små, himla roligt. Pac Mac är djävuel och Donkey Kong är sista bossen typ. haha, det är så roligt. Min lilla syster gillar denna filmen ganska mkt, även om hon inte förstår engelska så vill hon se denna hela tiden. Den är jätte bra och ni borde se den helt enkelt. 

4 januari 2016 10:58 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas